Nyheder6. juli 2015

Schumacher-familien smiler igen

Michael Schumachers kone og datter var i weekenden vært for et stort ridestævne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.4895521k_0.jpg
 All Over

Det er efterhånden halvandet år siden, at den tidligere Formel 1-kører Michael Schumacher var involveret i en alvorlig skiulykke. I mange måneder var han indlagt på et hospital, hvorfra han sidenhen blev taget ud af sin kunstige koma for at fortsætte den videre behandling i sit hus i Schweiz. Det har været småt med opdateringer om hans tilstand, men livet fortsætter for resten af Michael Schumachers familie.

I weekenden viste Corinna Schumacher sig til et offentlig arrangement for første gang i lang tid. Den 46-årige kvinde har en glødende interesse for heste og har i mange år haft sin egen ranch i Schweiz. Og det var da også i forbindelse med et ridestævne, at hun igen trådte frem i offentligheden.

Schumachers ejendom lagde nemlig grund til FEI Reining Europamesterskabet for ungryttere og juniorryttere, og Corinna var lutter smil, da hun bød velkommen.

https://imgix.seoghoer.dk/10.4895722af.jpg
 All Over

Michael Schumachers hustru havde da også al mulig grund til at finde det store smil frem. Da weekendens vindere skulle kåres, var det nemlig datteren, den 18-årige Gina Maria, som stod øverst på skamlen og dermed kunne kalde sig Europa-mester.

null

Sponsoreret indhold