Nyheder12. november 2016

DMA: Her er det tredje medlem i Phlake

Albertslund-drengene Mads Bo og Jonathan Elkær, der til sammen udgør bandet Phlake, havde taget en ganske særlig gæst med til Danish Music Awards.

Danish Music Awards 2016

Hils på Phlake Dogg, det tredje medlem i bandet, der har hittet med "Pregnant" og "Angel Zoo", nemlig Phlake. Den flotte chow chow er lidt af en muse, siger de to tobenede, der gladeligt viste deres pelsede ven frem.

- Den bor hjemme i Phlake Mansion, griner de to hitmagere, der er nomineret til intet mindre end fem priser til aftenens Danish Music Awards.

Både pressen, tilskuere og andre kendte flokkedes til den firbenede bandtmedlem, der virkede til at være upåvirket af det store cirkus på den røde løber.

- Den er sindssygt ligeglad, fortalte drengene.

De glæder sig begge to det store sjov, der er kæmpe stort for dem begge. Det er nemlig første gang, de er med til musik-festen, og selvom der skal meget til at overvælde de to herre, kommer arrangementet i Forum tæt på.

Phlake, der også skal give et nummer prisuddelingen, kan rende med hele fem priser. Phlake har netop vundet deres første pris for Årets Nye Danske Navn.

- Vi holder jo lidt med vores Albertslund-drenge, Phlake. Det kunne være fedt at overrække prisen til dem, men det er jo fedt, uanset hvem der vinder, sagde Orgi-E, inden de forsvandt ind i den fyldte sal. Håbet gik i opfyldelse for Suspekt-drengene, der kunne overrække prisen til deres venner fra hjemegnen.

Danish Music Awards sendes nu på TV2.

Se alle billederne fra den røde løber herunder

Danish Music Awards 2016

Sponsoreret indhold