Saszeline til Fie: Opfør dig ordentligt Fie.... Helt seriøst!

Foto: Thomas Laursen

Forleden lavede Fie Laursen en video, hvor hun fortalte, at hun havde en sugardaddy, der gav hende materielle goder, uden at hun skulle give noget igen.

Videoen er blevet set mere end 70.000 gange på YouTube, og i kommentarfeltet nedenunder er der flere unge piger, der spørger Fie, hvordan de får en sugardaddy. 

Det har fået bloggeren Saszeline helt op i det røde felt. Derfor har hun skrevet et langt blogindlæg, hvor hun forklarer Fie en ting eller to. 

- Fie Laursen, jeg kan se du har vildt mange piger som følger dig. Mange flere end der følger mig på min instagram og blog. Ved du godt at du: ikke bare laver overskrifter for at chokere, og for at få læsere, men at der rent faktisk sidder unge piger og følger med i dit liv, som tænker at de kan og vil gøre det samme som dig?!!! Du ER (desværre) et forbillede, men seriøst, skal du nu til at gøre det OK at have en sugardaddy? Du siger du bryder et tabu.. Nej du gør ej, du gør det ok at være en ung pige som bliver købt for materielle goder. Det er der slet ikke noget ok med, skriver Saszeline på sin blog

Saszeline håber, at hun kan få lov til at snakke med Fie, så hun kan blive hjulpet på rette vej. For Saszeline kan faktisk slet ikke forstå, at Fie har brug for en sugardaddy, når hun tjener så godt på sin blog, som hun gør.

- Jeg ville rigtig godt have en alvorssnak med dig, og hjælpe dig på rette vej hvis jeg kunne. Jeg skriver det her på bloggen, fordi jeg er nødt til at gøre bare nogen piger opmærksomme på at det du er på vej ud i, er helt hen i vejret. Ikke for at 'disse' dig, eller få opmærksomhed, for det sidste i hele verden jeg har lyst til er en udtalelse om dig i bladene, men hvis det kunne redde bare en enkelt pige for ikke at begå sig ud i det du har gang i, så åbner jeg gerne munden og tager den lort som nok kommer min vej nu, skriver Saszeline på bloggen.

Grunden til, at Saszeline nu vælger at skrive om emnet på sin blog, er også på grund af de mange mødre, der lige nu er ved at opdrage teenagedøtre. Hun tror nemlig, at det må være rigtigt svært at opdrage en teenagepige, hvis det er en person som Fie Laursen, der er deres forbillede. 

- Jeg ved godt inderst inde at det bund og grund er synd for dig, men når det påvirker så mange unge piger, så handler det bare ikke længere kun om dig. Så jeg er rasende! Opfør dig ordentligt Fie.... Helt seriøst, slutter Saszeline af

Saszelines blogindlæg har allerede fået flere opbakkende kommentarer fra læsere, der giver hende ret. 

Du kan se flere billeder af Saszeline i galleriet herunder

Saseline 3008 2016

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close