Reality20. februar 2017

Caroline har anmeldt Fie Laursen til politiet

Realityfejden har nået nye højder, nu har Caroline Petersen anmeldt Fie Laursen til politiet for trusler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caro_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Fejden mellem Fie Laursen og Caroline Petersen har nået nye højder, og det har nu resulteret i en politianmeldelse for trusler.

- Jeg har anmeldt hende til politiet, men jeg har ikke flere kommentarer. Jeg gider ikke længere, det har taget overhånd, fortæller Caroline til SE og HØR.

Det hele startede i går aftes i en livevideo på Facebook. Her skulle Fie Laursen ifølge MetroXpress have sagt, at hun ville cutte Caroline, næste gang hun så hende.

Det passer dog ikke, fortæller Fie Laursen til SE og HØR.

- Jeg har ikke truet hende. Derimod har jeg beviser på, at hun forsøgte at slå mig ned i byen, så jeg vil snildt kunne anmelde hende. Caroline snakker for at få opmærksomhed, ønsker hun at blande politiet ind i det, kan jeg ligeså godt lave en juridisk sag ud af hendes forsøg på at overfalde mig. Jeg ønsker ikke kontakt til hende, som jeg skriver(på Fies blog, red.) er jeg træt af, at hun skal bringe mig op og lyve. Hvis hun som sagt vil anmelde mig eller snakke med mig, må alt kontakt gå igennem min advokat, skriver Fie Laursen i en SMS til SE og HØR.

På Fies blog forklarer hun også, hvad der er egentlig skete i går i hendes livevideo.

- ALLE der så den livestream, grinte, vi jokede og snakkede om hvor FUCKED det var at Caroline har opfordret en der så med, til at cutte i sig selv og det kvitterer vi så fint med et screenshot her, nu hvor Caroline går i offer rolle, siger at hun har politi anmeldt mig og nu skal ALLE have ondt af hende, skriver Fie ligeledes på sin blog.

Se flere billeder af Caroline Petersen i galleriet herunder

Caroline Petersen fra Paradise Hotel på Amager Strand 2016

Sponsoreret indhold