Nyheder 5. november 2014

Saseline: Ikke fedt at være gravid

Den smukke sangerinde døjer med sin graviditet
Saseline er ikke på toppen, mens hun er gravid
Saseline er ikke på toppen, mens hun er gravid
Foto: Mikael Reick
Det varer ikke længe, før Saseline Sørensen kan kalde sig mor til to. Den tidligere Soap-sangerinde venter nemlig en dreng sammen med sin kæreste, entreprenøren Michael Dreyer.

Men Saseline Sørensen tæller i højere grad ned til, at det bliver den 18. februar, hvor hun er sat til at føde, end hun går og nyder sin graviditet.

- Jeg er stadig lykkelig, og jeg glæder mig til, han kommer ud, men jeg synes ikke, det er det fedeste i hele verden at være gravid, hvis jeg skal være ærlig, siger Saseline Sørensen.

Den 32-årige sangerinde kan da også tydeligt mærke, at hendes krop er blevet seks år ældre, siden sidst hun struttede med en baby i maven.

- Jeg får langt flere gener denne her gang. Jeg lider af halsbrand og er også større, end jeg var sidst. Der er forskellige pigeting, som er kedelige, men det går jo tilbage til at være normalt igen bagefter, siger Saseline Sørensen.

LÆS OGSÅ: Saseline strutter: Her er barnets køn

LÆS OGSÅ: Saseline: Hotte bikinibilleder

LÆS OGSÅ: Saseline: Drømmer om flere børn


Der er dog ikke kun negative ting ved graviditet nummer to for sangerinden. At have prøvet hele forløbet før med hendes nu seksårige søn Sean, giver nemlig ro.

- Jeg sidder ikke og kigger uge for uge og undersøger, hvad der sker. Jeg ved, hvad der sker, jeg er forberedt på det og stresser ikke over det, siger hun.

Sønnen Sean har Saseline Sørensen med sin ekskæreste, den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein. Dengang hun var gravid med ham, var der mildest talt uro i forholdet, og parret gik fra hinanden, hvorfor sangerinden blev enlig mor

Situationen ser derfor også helt anderledes ud privat for Saseline Sørensen denne gang.

- Nu er jeg en familie. Det var jeg ikke sidste gang på samme måde. Jeg ved ikke, om man kan sige, at jeg led af frygt sidst, men nu frygter jeg det i hvert fald ikke. Nu er det en god ting at skulle have et barn, siger Saseline Sørensen.

Mens den lille dreng er Saseline Sørensens andet barn, er det første gang kæresten Michael Dreyer skal være far.

Sponsoreret indhold