Nyheder4. november 2014

Saseline strutter: Her er barnets køn

Den danske sangerinde kan glæde sig til snart at blive mor til endnu en dreng
Saseline er uden til en smuk mor
Saseline er uden til en smuk mor
 Foto: Mikael RieckDet bliver en lille dreng, der udvider Saseline Sørensens familie fra trio til kvartet. Det afslører den 32-årige sangerinde på sin Instagram-konto med ordene "it's a boy" til billedet af sin voksende babybule.

Den tidligere "S.O.A.P"-sangerinde brugte også det sociale medie til at afsløre, at hun ventede sit andet barn. I forvejen er hun mor til den seksårige søn Sean, som hun har med ekskæresten, den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein.

LÆS OGSÅ: Saseline: Hotte bikini-billeder

Og ifølge Saseline Sørensen ville Sean allerhelst have en lillebror. Et ønske, som den kommende stolte storebror altså får opfyldt.

- Han ønsker sig en lillebror, som han kan spille fodbold med, selvom jeg har forklaret ham, at barnet jo ikke kommer ud og kan spille med det samme. Men han glæder sig utrolig meget, fortalte sangerinden tidligere til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Saseline: Frederik blev forlovet mens jeg var gravid

Og noget tyder på, at den lille dreng allerede er en særdeles livlig gut, der er klar på fodbold med storebror Sean. I hvert fald skriver sangerinden til sit billede, at der er masser af aktivitet i den struttende mave.

GALLERI: Kendte kvinder smider tøjet i fitnesscentret

Den vordende far er Saseline Sørensens kæreste, entreprenøren Michael Dreyer, der kan se frem til at blive far for første gang, når hans sangsild nedkommer omkring det tidligere forår.

Se Saselines babybule her

Sponsoreret indhold