Nyheder11. september 2013

Sarah Louise: Redder syg søn

Den gravide kendis har taget drastiske metoder i brug
Af af
Sarah Louises søn har haft en hård start på livet. Nu håber modellen, at nye møbler og ny lejlighed er løsningen.
Sarah Louises søn har haft en hård start på livet. Nu håber modellen, at nye møbler og ny lejlighed er løsningen.
 Foto: PrivatDen højgravide model Sarah Louise Christiansen nok at se til her 10 dage før, hun skal føde sit andet barn.

Hendes etårige søn Albert har været syg de sidste otte måneder og er i gang med sin syvende antibiotika-behandling. Lægerne har svært ved at finde ud af, hvad den unge purk fejler og har taget hundredevis af prøver på Albert. De tror, det måske kan være en immunforsvarssygdom, han døjer med. Derfor har familien nu set sig nødsaget til at købe nye møbler og indrette sig i en ny lejlighed. Det skriver Sarah Louise på sin blog.

Se hvilken kendis, der har nok i et barn

- Lægen sagde, at der var nogle forholdsregler, som vi kunne tage, og det var at skifte alt ud, inden antibiotika-behandlingen var sluttet, hvis der var noget i vores nuværende hjem eller vores katte, som han ikke kunne tåle, forklarer Sarah Louise.

I juni fik Albert konstateret MRSA, som er en slem betændelsestilstand i huden. Egentligt troede lægerne, at han var rask igen, men siden har Albert døjet med små knopper og bylder på lårene. For nogle uger siden svulmede Alberts ben op, og han blev hasteindlagt med høj feber. Her lagde lægerne ham i narkose og sugede over 10 ml betændelse ud af hans ben. Og det viste sig, at han stadig havde MRSA-bakterier i kroppen.

Realitystjerne tæt på sammenbrud

Det overraskede lægerne, og selv om modellen og kæresten allerede i juni fik desinficeret deres hjem, tog de en drastisk beslutning i håbet om, at sønnen slap for mere sygdom. Møbler og bolig blev skiftet ud på ganske kort tid. Kun nogle få pyntegenstande overlevede.

- Det er sindsygt, men jeg tænker også, at hvis han bliver syg igen, så har vi gjort alt, hvad vi kunne. Man vil gøre alt for sine børn, slår modellen fast.

Antibiotikakuren sluttede i går, så nu håber Sarah Louise, at sønnen slipper for mere sygdom og de kan begynde på en frisk, når et nyt medlem af familien støder til om 10 dage.

Sponsoreret indhold