Nyheder7. september 2013

Susan K: Tæt på sammenbrud

Brystbomben har svært ved at få det hele til at hænge sammen for tiden
Susan K er ikke så glad for tiden som på dette modelfoto.
Susan K er ikke så glad for tiden som på dette modelfoto.
 Foto: Samsoephotography



Susan K er der altid, når hendes veninder og bekendte har brug for en hjælpende hånd. Men der kommer intet den anden vej.

Derfor har brystbomben for tiden lidt svært ved at få alt til at hænge sammen. Hun står midt i en flytning hjem til kæresten Alexandre, og samtidig får hun afbud fra medarbejdere på restauranten Hot Buns i Aarhus, hvor hun er bestyrer, så hun er nødt til at arbejde mere end planlagt og må droppe sine planlagte fridage.

Susan K: Flytter i hus
Og når der ikke er tid til det hele, har hun brug for hjælp fra sine venner for at få det hele til at gå op i en højere endhed. Men sådan spiller klaveret ikke.
Det fik forleden den tidligere "Paradise Hotel"-babe helt op i det røde felt på Facebook.

Lortedag X mange ... Alle fridage frataget .. Ingen bil/trailer/tid til at få flyttet det sidste ... Nogen man har hjulpet på det sidste, må have en dårlig smag i munden !!! Pishoveder !
(...) En tjener der tager et par timer for mig imorgen ... Hvis jeg seriøst ikke får flyttet mit lort imorgen tidlig, får jeg et sammenbrud ! Man må da for fanden få noget tilbage den anden vej ! Nåååh nej, det er jo satan's verden vi lever i, harcelerer Susan K.

Susan K: Se min lækre kæreste

Sponsoreret indhold