Nyheder27. februar 2014

Sarah Louise fik en ubehagelige oplevelse i svømmehallen

Bloggeren er chokeret over en nærgående mand i bassinet
Sarah Louise har fået overskredet sin grænse
Sarah Louise har fået overskredet sin grænse
 Foto: Mikael Rieck


Sarah Louise skulle have haft en hyggelig dag med sin søn på halvandet i svømmehallen i går. Men sådan blev det langt fra, skriver hun på sin blog:

- Kort efter jeg kommer ned i babybassinet med Albert i armene, mærker jeg en fod blive trykket op imellem mine ben bag fra.

Og der stoppede den nærgående mand ikke:

- Jeg fjerne mig fra ham og lægger mærke til, at han kigger på mig. Jeg glemmer hurtigt, hvad der skete og uden at tænke over det, leger vi igen i "hans" område. Babybassinet er jo ikke særlig stort, så man kommer hurtigt omkring med en dreng på 1,5 år der vil lege vildt og IGEN, så får jeg en fod godt begravet mellem mine ben bagfra, forklarer hun.

Sarah Louise afslører grufuld hemmelighed

Umiddelbart efter tænkte Sarah Louise, der også er mor til Åse Alma på 5 måneder, ikke så meget over, hvad der skete, men da hun kom hjem vendte oplevelsen tilbage i hendes tanker:

- Egentlig tænkte jeg ikke så meget over det, lige da det skete, men så her efter at jeg er kommet hjem, så har jeg faktisk fået det sådan lidt skidt over det. Ikke sådan jeg græder og mit liv ligger i ruiner, men bare sådan en lille klump i maven af ubehag.

Sarah Louise redder syg søn
Flere af Sarah Louises læsere opfordrer hende til at fortælle om oplevelsen til personalet i kildeskovshallen.

- Ja men jeg orker det bare ikke…vil bare have det renset ud af hovedet, skriver hun.

Sponsoreret indhold