Sarah Louise er for kendt til det her sted

Sarah Louise må finde sig i lidt af hvert

Sarah Louise må finde sig i lidt af hvert

Foto: All OverI juleferien oplevede Sarah Louise for alvor bagsiden af at være kendt, da hun var på Tivolitur med sin 16 måneder gamle søn Albert. Der følte hun sig nemlig forfulgt:

- Det er nogle gange en underlig følelse at være kendt og i dag oplevede jeg noget, som faktisk var lidt irriterende. Imens Albert og jeg er på karrusellen, opdager jeg pludselig, at der står en mand med et stor kamera og tager billeder af os, skriver undertøjsmodellen på sin blog, og frygter at det er en paparazzifotograf.

Og hun forsætter på bloggen:

- PISSE irriterende, nu jeg bare gerne ville nyde Alberts første karrusel tur og man bliver sådan lidt anspændt, når man helt uden varsel pludselige bliver fotograferet og så end ikke ane om det ender i et blad eller i en mands private billedbog fra turen i tivoli, fortsætter hun i vrede.

Sarah Louise afslører grufuld hemmelighed

For at den mulige paparazzi-fotograf kan smage sin egen medicin, smider Sarah Louise et billede op af fotografen, og spørger sine læsere, om de ved, hvem manden er. Se det her

Cheffotograf på SE og HØR, Peter Grosen, forsikrer, at det ikke er en fotograf fra SE og HØR, der forfølger Sarah Louise:

- Det kan muligvis være en glad morfar, der netop har skudt årets julebillede af sit barnebarn, vurderer Peter Grosen.

Også en læser fra Sarah Louises blog, tror ikke på, at der er tale om en fotograf:

- Du omtaler dig selv som kendis… Haha fald lige lidt ned så kendt er du ikke.

Sarah Louise i stor smerte

Og det får igen Sarah Louise op i det røde felt:

- Jeg er den 4 mest googlet dansker hele sidste år…. Så jo, jeg er kendt. Ærgerligt at typer som dig, skal have så travlt og det er egentlig en paradoksal kommentar, da du jo selv ved hvem jeg er. Og jeg er tydeligvis kendt "nok" til at blive fotograferet uden jeg ved det. Måske er det ordet kendis, du får ondt i røven over. Ved ikke hvad jeg ellers skal kalde det, Janteloven længe leve;)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close