Nyheder30. juli 2013

Sarah Louise: Bryllup aflyst

Den flotte modelmutter skal alligevel ikke giftes
Af af
Lige om lidt bliver den smukke model mor for anden gang
Lige om lidt bliver den smukke model mor for anden gang
 Foto: All OverKæresten lå i sin tid på knæ for Sarah Louise i det varme ørkensand i Dubai - med en funklende diamantring. Alt var perfekt, men nu er brylluppet aflyst i sidste øjeblik, og aktiehandler Michael Nymann Handryciak kan godt stikke den dyre ring i lommen.

Han behøver dog ikke smide den helt væk, for parret er stadig sammen, og der er mere tale om en udsættelse, da Sarah Louise er så højgravid, at en bryllupsfest bliver noget af en prøvelse.

Sarah Louise skal giftes

- Det er 2 uger før jeg skal føde og jeg gider simpelthen ikke holde mit bryllup på en dag, hvor jeg intet orker, vejer et ton, har vand i benene, bækkenløsning, må gå tidligt i seng af træthed, ikke kan nyde lidt vin eller få plads til den gode mad og muligvis kunne ende med at gå i fødsel….ikke just drømme brylluppet vel…, skriver modellen på sin blog.

Hvornår det hotte par igen ringer med bryllupsklokkerne er dog stadig uvist. Og at dømme efter Sarah Louises afsluttende kommentar, skal de måske lige se tiden an.

Sarah Louise: Føder på TV

- Hvornår den nye dato bliver, ved vi ikke lige. Nu må vi jo se om vi overhovedet overlever en baby mere eller om vi bliver en del af den flotte statistik der hedder 40% af alle ægteskaber ender i skilsmisse….;)https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b9677c16ba9f4a8ab1f2e31d8fc9c37d.jpgDen 21 juli mødte SE og HØR Sarah Louise Christiansen i Tisvilde og allerede her var hendes mave meget stor. (Foto: Mikael Rieck)

Sponsoreret indhold