Nyheder 15. december 2011

Sarah Louise skal giftes

Den storbarmede modelmutter har takket ja til endnu en tur mod alteret
Foto: All Over

29-årige Sarah Louise Christiansen er igen klar til en tur op gennem kirken mod en ventende præst, der venter på hendes "ja".

Hun har således netop sagt ja til et frieri fra kæresten Michael Nymann Handryciak, der faldt på knæ under en romantisk ferie i Dubai - til stor overraskelse for den veldrejede dame.

Læs også: Sarah Louise misbrugt


Sarah Louises kommende ægtemand, Michael Nymann Handryciak, er 26 år og arbejder som såkaldt "aktiedealer" (Foto: All Over)

- Jeg opfattede ikke rigtig, hvad der skete, og kan dårligt huske, hvad han sagde. Så befippet blev jeg. Men jeg sagde ja, fortæller Sarah Louise til Billed Bladet.

Det er ikke første gang, Sarah Louise har været forlovet. I begyndelsen af 2009 afslørede hun, at hun skulle giftes med fodboldspilleren Jamil Fearrington.


Sarah Louise blev også hurtigt forlovet med sin tidligere kærste, fodboldspilleren Jamil Fearrington (Foto: All Over)

Kort efter tog hun hans efternavn og kaldte sig Sarah Louise Fearrington. Brylluppet blev dog aldrig til noget, og forholdet holdt lidt over 1 år.

Læs også: Sarah Louise: Frygter kæresten dør

Fotomodellens nye tilkommende mødte hun i sommer, men selv om forholdet ikke har ret lang tid på bagen, er hun ikke bange for at kaste sig ud i et ægteskab.

- Jeg føler, det er SÅ rigtigt. Vi er netop flyttet sammen, og jeg synes, livet er for kort til at gå og vente, siger Sarah Louise til Billed Bladet.

Sponsoreret indhold