Nyheder30. april 2013

Charlotte Bircow: Hemmeligheder i familien

Fitnessdronningens mor fik ikke noget at vide, da kræften ramte
Charlotte Bircow blev helbredt, men moderen døde et år efter, hun fik konstateret lymfekræft.
Charlotte Bircow blev helbredt, men moderen døde et år efter, hun fik konstateret lymfekræft.
 Foto: Claus PoulsenI 2011 fandt Charlotte Bircow en knude i sit ene bryst, og lægerne konstaterede, at det var en kræftknude.

En alvorlig besked man ofte har brug for at dele med familien. Men det faldt ikke den 50-årige fitnessguru naturligt at fortælle det til sin mor. Faktisk tværtimod. Og Charlotte Bircows mor var dermed en af de sidste i familien, der fik at vide, at datteren var syg.

- Min første tanke var da også, da jeg blev syg, at hvor var jeg glad for, det var mig og ikke mine børn, sygdommen ramte, fortæller Charlotte Bircow, der selv er mor til Caroline, 26, Frederikke, 24, og Alexander på 15 i et stort interview med ugebladet Søndag.

Charlotte Bircow: Smider toppen

Kort før Charlotte fik stillet diagnosen, havde hendes mor selv lige fået en alvorlig melding fra lægerne.

- Min egen mor, der døde af kræft i januar 2012, havde selv lige fået konstateret lymfekræft, da jeg fik diagnosen. Hun var den sidste i familien, jeg fortalte det til, fordi jeg netop tænkte, at det måtte være forfærdeligt som mor at få at vide, at ens datter har kræft. Hun blev selvfølgelig også dybt ulykkelig. Det er jo det værste som forældre, hvis der sker ens børn noget, siger Charlotte Bircow til bladet.

På Søndag.dk kan du læse om, hvordan Charlotte Bircows image har fået ridser i lakken

Brian Laudrup: Helt rask


Sponsoreret indhold