Nyheder27. november 2014

Sarah er Danmarks næste topmodel: Det var fuldstændig sindssygt!

Den 17-årige Horsens-skønhed løb med sejren i Kanal 4-programmet
Af af
Den 17-årige Horsens-skønhed løb med sejren i Kanal 4-programmet
Den 17-årige Horsens-skønhed løb med sejren i Kanal 4-programmet
 Foto: Kanal 4



Det blev 17-årige Sarah, der torsdag aften vandt titlen som Danmarks Næste Topmodel i Kanal 4s populære underholdningsprogram. Og sejren kom noget bag på den kønne lyshårede pige fra Horsens, fortæller hun til SE og HØR:

- Det var for fuldstændig sindssygt! Det var tredje gang, at jeg var til casting på programmet, og selvom jeg havde rigtig mange forventninger til det, havde jeg ikke regnet med, at jeg ville komme så langt, siger Sarah og tilføjer:

- Og da jeg så stod i finalen sammen med Lu (som blev nummer to, red.) var jeg helt sikker på, at det var hende, der vandt. Så jeg begyndte med det samme at græde, da Caroline (vært på programmet, red) råbte mit navn. Det var simpelthen så vild en oplevelse, siger Sarah til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Uffe Buchard til model: Jeg får stripper-associationer

Programmet blev optaget tidligere på året, så hele sommeren og efteråret har Sarah vidst, at hun løb med titlen og præmien - en modelkontrakt med Unique Models - men hun har ikke måtte fortælle det til nogen ud over hendes familie, der var med til finalefesten:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4f76f400725148fc83aaec9dec4e2999.jpg



17-årige Sarah løb med titlen som Danmarks Næste Topmodel (Foto: Kanal 4)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/21bbdc183fa04b44a24479e42826c9a1.jpg



Vinderen Sarah sammen med dommerpanelet (Foto: Kanal 4)


- Det har været rigtig hårdt og svært at gå så længe, uden at må sige det til nogen. Der var helt vildt mange, der spurgte ind til, hvordan det havde været, og hvordan det havde været at være væk i en hel måned. Jeg var ved at sprænges over ikke at måtte sige noget. Jeg synes godt nok, det har været en lang periode, siger Sarah.

LÆS OGSÅ: Her bryder Topmodel-deltager sammen: Skal klippes korthåret

Under optagelserne boede Sarah sammen med de andre piger i Topmodelhuset i en måned - og her måtte de ikke have nogen former for kontakt med deres familie. Og det var ikke altid lige let, afslører Sarah:

- Altså jeg er tryghedsmenneske og vil gerne være i kontakt i min familie hver dag og fortælle dem, hvad der sker. Og det var rigtig svært ikke at kunne, siger Sarah, der allerede har taget hul på livet som model:

LÆS OGSÅ: Topmodel påkørt af bus: Nu er hun død

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7ddd084c090a47e09424d653617fa3f1.jpg



De tre finalister: Sally, Lu og Sarah (Foto: Kanal 4)

- Jeg har været på et par skuespilkurser i København, og jeg har også været på et træningskursus, hvor vi lærte at træne og spise sundt. Det er noget, alle de nye modeller får. Vi fik en kostplan, som vi ikke nødvendigvis skal følge slavisk, men der står, at vi skal spise seks måltider om dagen. Det har jeg det lidt svært med, for jeg plejer ikke at spise seks måltider. Jeg plejer at spise tre og så lidt indimellem i løbet af dagen. Jeg har altid været meget glad for slik, så det skal jeg til at skrue lidt ned for, siger Sarah.

Lige nu går den unge kvinde i 1G, og det regner hun med at fortsætte med, indtil modelkarrieren bliver for hektisk.

- Hvis jeg får så mange modeljobs, at jeg kommer langt bagud i skolen, vil jeg helt sikkert forfølge min modelkarriere. Det er noget, jeg har villet i lang tid. Jeg kan altid tage en uddannelse, hvis det nu ikke går, siger Sarah, der tænker på at uddanne sig til makeupartist, hvis karrieren som topmodel ikke rækker.



Sponsoreret indhold