Nyheder10. marts 2017

Sara Marias kæreste dropper at redde legendarisk kro

Mogenstrup Kro bliver ikke genåbnet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/44sara.jpg
 Foto: Dan Mariegaard)

Øv!

De ærgrer sig i Mogenstrup og storbyen Næstved på Sydsjælland.

Mogenstrup Kro - en gang et legendarisk revy-sted og et kulturelt omdrejningspunkt på de kanter, der nu har været lukket i ti år, forbliver desværre lukket.

I de seneste uger har det ellers sitret af håb om, at der igen ville komme mad i kødgryderne, gæster omkring bordene og kunstnere på scenen, men nej.

Det var 'Vild med dans'-vinderen Sara Maria Franch-Mærkedahls kæreste, den gastronomiske multi-mand, Morten Heiberg, der er uddannet på Mogenstrup Kro, der på Facebook tænkte højt omkring at overtage de gamle krolokaler og banke stedet op til fordums styrke.

Mange stemte i på Facebook, om at de var klar til at give et nap med.

Og en 'pengemand' meldte sig også på banen, Michael Spangsberg, flødebollekonge og stifteren af BonBon-land, der er blevet multimillionær på søde sager.

Men trods de mange millioner på Spangsbergs bankkonto har de to - efter en grundig gennemgang af kroens stand - besluttet sig for, at det ikke bliver med dem ved roret, at Mogenstrup Kro genoplives.

Morten Heiberg skriver, under overskriften, 'RIP Mogenstrup Kro', på Facebook:

- Jeg har en trist meddelelse. Jeg har besluttet at vinke farvel til min drøm om at genåbne Mogenstrup Kro. Efter en række møder med den nuværende ejer og Bent Olsen, er Michael Spangsberg og jeg blevet enige om at vi ikke arbejder videre med drømmen. Kroen har stået ensom og forladt i næsten 10 år, det har naturligvis sat sine spor og vores vurdering er at det i sin enkelthed er alt for omfattende og kostbart at sætte kroen i stand og bringe den op på det niveau som den fortjener. Tak for al jeres gode energi og støtte - uden jer havde det ikke været nær så sjovt at lade drømmen om at blive krofatter få frit løb, skriver Heiberg.

Mogenstrup Kro er fra 1829 og lukkede i julen 2007. Dengang var der 99 værelser og plads til op mod 500 konferencegæster.

Sponsoreret indhold