Nyheder 9. juli 2018

Sanne Salomonsen: Det er synd for Thomas Treo

Sangerinden er gang på gang blevet rakket ned af Ekstra Bladets musikanmelder Thomas Treo, men det er ikke noget, hun tager sig af længere
(Foto: Mikael Rieck)

Makværk, pinlig og håbløst falleret er bare nogle af de ord, som Sanne Salomonsen har fået med på vejen fra Ekstra Bladets musikanmelder Thomas Treo gennem årene.

Men det er ikke længere noget, som hun tager sig af. 

Det fortæller hun i et interview med Ud & Se

- Jeg har det sådan med ham, at han ingen plads har i mit liv. Overhovedet. Jeg er for mange år siden nået frem til, at det er synd for ham at have et job, hvor han er tvunget til at gå ud og høre musik, som han ikke kan lide. Konstant. Det må ikke være sjovt, fortæller Sanne i interviewet. 

Det er en lidt anden lyd fra Sanne, end der tidligere har været.

Tilbage i 2010 var hun nemlig ude og fortælle, at hun ville give ham tæsk.

- Jeg har igennem mange år haft lyst til at give ham enten: en Olfert, ringe efter rockerne eller stikke ham en flad og smide en drink i hovedet på ham, sagde Sanne Salomonsen til radiostationen Nova fm.

Det var Treos anmeldelser af Sannes comeback tilbage i 2009, der gjorde, at Sanne kom helt op i det røde felt. 

- Pop-mama mindede snarere om en bedstemor allerede inden sin blodprop i 2006, og 4 år efter er Salomonsen unægtelig ikke blevet yngre, skrev anmelderen blandt andet.

- Det svarer til, at Brian Nielsen - der næsten matcher Salomonsen i malplaceret tilnavn - får et enkelt møllesving ind på modstanderen, hvis han vitterligt gør comeback, og det gør han ikke, hvis han havde set, hvor uværdigt den slags kan se ud, var også en sætning, som Thomas Treo havde brugt om Sanne i sine anmeldelser.    Se flere billeder af Sanne Salomonsen i galleriet herunder

Sanne Salomonsen - billeder af hende

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold