Nyheder6. marts 2010

Sanne Salomonsen: Truer med tæsk

Sangeren vil have fat i kraven på den mand, der kaldte hende en blanding af Tina Turner og Axl Rose
Sanne Salomonsen har fået mere end nok af dårlige anmeldelser
Sanne Salomonsen har fået mere end nok af dårlige anmeldelser
 Foto: All Over

"Der kommer et tidspunkt i enhver kvindes liv, hvor man ikke vil finde sig i mere", har Yvonne fra "Olsen Banden" lært os. Og det tidspunkt er for Sanne Salomonsens vedkommende kommet nu.

Hun vil ikke længere finde sig i anmelder Thomas Treo fra Ekstra Bladet og hans dårlige anmeldelser af hende. Derfor truer hun ham nu med bank på landsdækkende radio.

- Jeg har igennem mange år haft lyst til at give ham enten: en Olfert, ringe efter rockerne eller stikke ham en flad og smide en drink i hovedet på ham, siger Sanne Salomonsen til radiostationen Nova fm, og afslører ,hvorfor hun endnu ikke har fået fingrene i anmelderen:

Han får et par på hovedet

- Jeg kan bare ikke komme til det, for jeg aner ikke, hvordan han ser ud. Han er en gennemsigtig mand, som altid gemmer sig. Men den flade, den får han en eller anden dag, lover sangeren.

- Man er vel ikke rockmama for ingenting, lyder det fra radioværten Anja Steensig.

- Lige præcis! Et par på hovedet, skal han have, siger Sanne Salomonsen - hør noget af klippet her.

Uværdigt comeback

Det er sætninger som disse om rockmama'ens comeback, der får Sanne Salomonsen til at love knippelsuppe til anmelderen:

- Pop-mama mindede snarere om en bedstemor allerede inden sin blodprop i 2006, og 4 år efter er Salomonsen unægtelig ikke blevet yngre.
Og:

- Det svarer til, at Brian Nielsen - der næsten matcher Salomonsen i malplaceret tilnavn - får et enkelt møllesving ind på modstanderen, hvis han vitterligt gør comeback, og det gør han ikke, hvis han havde set, hvor uværdigt den slags kan se ud.

Anmelderen krydrer desuden anmeldelsen ved at beskrive Sanne Salomonsens udseende og optræden som en blanding af Tina Turner og Axl Rose.

Sponsoreret indhold