Nyheder17. oktober 2015

Tak for dansen: Sangfuglen Sharin ude af "Vild med dans"

Vi er nået halvvejs igennem dette års ”Vild med dans”, og fredag aften skulle de tilbageværende otte par forsøge sig inden for to forskellige genrer: Quicksteppen og slowfoxen. For sangfuglen Sharin og partneren Frederik blev det sidste aften på det kulørte dansegulv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_cpo0093_1.jpg
 Claus Poulsen

Dansefesten er slut for sangfuglen Sharin Foo og partneren Frederik Nonnemann. De gav ellers alt, hvad de havde på ”Vild med dans”-gulvet fredag aften, men det var ikke nok til at sende parret videre.

Sharin og partneren røg i omdans sammen med John "Faxe" og hans partner Karina, og fodboldspilleren formåede altså at imponere lidt mere på dansegulvet.

Sharin og Frederik var da også dét par, der fredag fik det laveste antal point i danseprogrammet. De kunne "kun" høste 17 point for deres quickstep - måske fordi Frederik Nonnemann lavede en fejl undervejs.

Bagefter var det da også fejlen, som den rutinerede danser hæftede sig ved, da han forsøgte at sætte nogle ord på sit og Sharins danse-exit:

- Min fejl betød alt...!, sagde en tydelig skuffet og fåmælt Frederik efterfølgende.

- Det er hammer-ærgerligt og rigtig trist, men jeg er taknemmelig for at være kommet så langt, supplerede Sharin, der ikke er i tvivl om, hvad hun vil komme til at savne mest ved "Vild med dans":

- Jeg vil savne at se Frederik hver dag. Og så vil jeg savne vores små skænderier i danselokalet, sagde Sharin.

Der var dog også plads til masser af ros fra de fire dommere denne aften.

Dommerne især var imponeret af Karen Mukupa og hendes partner Michael. Parret endte i sidste uge i omdans, men denne fredag strøg de igennem det hele med deres flotte slowfox, som de dansede til ”Ain’t That a Kick in the Head”.

Parret fik lutter ros fra dommerne – og det højeste antal point indtil videre i denne sæson af ”Vild med dans”: Hele 26 point.

Første par på gulvet var Sharin og Frederik, der dansede en flot koreograferet quickstep til Doris Day-sangen ”Everybody Loves a Lover”. Selvom der var lidt fodfejl, var der også plads til ros fra de fire dommere.

- I sprudlede derude. Jeg er meget tilfreds, sagde Britt Bendixen, inden parret fik i alt 17 point af dommerne.

Andet par på gulvet skulle forsøge at imponere med en slowfox – og med 19 point viste Patrick og Jenna, at de havde godt styr på dansen.

- I ramte mig lige i hjertekulen. Jeg synes, at det var meget fint. I var et ømt og rørende par, lød det blandt andet fra Nikolaj Hübbe.

Tredje par på gulvet – Ena og Thomas – efterlod nærmest dommerne ekstatiske. Deres quickstep, som de dansede til ”Sodapop”, fik i sandhed dommerne i godt humør.

- Jeg var tosset med det. Jeg må godt nok ikke sige det her for min mor, men jeg synes, I var skide gode, lød det fra Nikolaj Hübbe, der i allerhøjeste grad blev bakket op sin meddommer Britt Bendixen:

- Jeg må sige, at jeg er så imponeret. Fodarbejdet var flot. Jeg synes, I var vidunderlige.

Parret fik flotte 22 point af de fire dommere.

Det dansede parrene til - og de point fik de:

Sharin og Frederik: Everybody Loves a Lover (Doris Day) – 17 point

Patrick og Jenna: Dream a Little Dream (Bing Crosby) – 19 point

Ena og Thomas: Sodapop (Robbie Williams & Michael Bublé) – 22 point

John og Karina: They Can’t Take That Away From Me (Frank Sinatra) – 20 point

James og Mie: Peroxide Swing (Michael Bublé) – 18 point

Karen og Michael: Ain’t That a Kick in the Head (Dean Martin) – 26 point

Søs og Mads: The Lady is a Tramp (Tony Bennett & Lady Gaga) – 21 point

Stephania og Morten: The Business of Love (Domino) – 23 point

Sponsoreret indhold