Nyheder8. oktober 2015

- Sådan var det at møde Ronaldo

Den smukke dansker har mødt den portugisiske stjernespiller

Amalie Wichmann i bikini

Cristiano Ronaldo skal i aften forsøge at ødelægge de danske EM-drømme, når det danske fodboldlandshold møder Portugal i en skæbnekamp på udebane. Privat er Real Madrid-stjernen de sidste par uger blevet sat i forbindelse med en dansk model. For et par år siden prøvede TV-aktuelle Amalie Wichmann det samme.

Den smukke dansker, der ejer tøjfirmaet Forrest and Bob sammen med sine brødre Adam og Joachim, har en ven, der sponsorerer fodboldholdet LA Galaxy. For et par år siden skulle det amerikanske hold spille opvisningskamp mod det amerikanske hold. Vennen inviterede Amalie med for at møde spillerne.

- Alle var meget søde. Jeg fortalte om Forrest and Bob og lidt om LA. Bare smalltalk, siger Amalie Wichmann til SE og HØR og fortæller om sit møde med Cristiano Ronaldo:

- Han er bestemt en flot mand, men han havde jo en kæreste på det tidspunkt.

Dagen efter skulle Amalie have givet spillerne T-shirts fra Forrest and Bob, men de planer blev ændret. Spanske medier havde opdaget, at Real Madrid-spillerne kiggede langt efter Amalie Wichmann. Det blev til en kæmpe stor historie i Spanien.

https://imgix.seoghoer.dk/jose-mourinho-og-amalie.jpg
 Privat

Ronaldos daværende manager José Mourinho og Amalie Wichmann (Foto: Privat)

- Jeg var totalt chorkeret, Jeg havde bare gået ved banen. Spillerne fik at vide, at de ikke måtte tale med mig. Holdet var bange for, at der ville blive blæst noget op, hvis de stod og snakkede med mig. Så jeg afleverede T-shirtsene til én omkring holdet, fortæller Amalie Wichmann.

Herunder kan du se et af mange klip fra de spanske medier, da Real Madrid-stjernerne distanceflirtede med Amalie Wichmann.

Du kan selvfølgelig følge den lækre og charmerende Amalie Wichmann på Instagram og se meget mere til hende i programmet ” De 3 Wichmanns” onsdage kl. 21:25 på Kanal4.

Du kan se flere billeder af smukke Amalie Wichmann i galleriet øverst.

Sponsoreret indhold