Reality10. september 2015

De 3 Wichmanns: Vi skal kunne med hinandens kærester

Vil du date Adam, Amalie eller Joachim - så må du hellere blive gode venner med de to andre straks
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wichmann8.jpg
Er du heldig, kan du sagtens blive kæreste med en af "De tre Wichmanns", men før du satser på Adam, Amalie eller Joachim er det nok en god ide, at blive venner med de andre to.
De skjuler nemlig ikke, at man nok skal kunne begå sig blandt alle tre, før man får den ene. – Vi lægger aldrig nogen på is til at begynde med, forsikrer Adam og Joachim. 25-årige Amalie nikker.
– De er ikke overbeskyttende, men jeg kan nok ikke have en kæreste, som mine brødre ikke kan lide, smiler hun. Joachim er klart den, som har haft flest kærester. – Men jeg er også den ældste, forsøger den 29-årige storebror. – Hold da kæft, jeg skal se at komme i gang, hvis jeg skal nå samme niveau i samme alder, griner lillesøster. Adam må finde sig i, at han absolut er den, som har haft færrest at kysse med. – Hvem går og leder efter en bleg og rødhåret gut? spørger den 27-årige falstring. Til gengæld kan han glæde sig over, at han fik den absolut bedste studentereksamen af de tre, fordi han ikke brugte tiden på at kysse med pigerne. Læs meget mere i det aktuelle SE og HØR. De tre søskende kan selvfølgelig også findes på Instagram: @joachimwichmann, @adamwichmann og @amalienywichmann
Herunder får du et galleri med smukke Babs fra "Kongerne... "

Galleri Babs

Sponsoreret indhold