Nyheder20. december 2016

Sådan holder Lina Rafn sig stram: Jeg får fillers

Lina Rafn, Annette Heick og Louise Dorph benytter restylane, fillers eller laser for at holde huden ung og smidig. Og de skammer sig ikke over det.
https://imgix.seoghoer.dk/20160311-fetter-tsl-0008.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Har du også undret dig over, hvordan Lina Rafn altid kan se så lækker ud?

Ja... nu kommer Infernals forsanger muligvis selv med forklaringen.

Lina Rafn er for nylig blevet udnævnt til ambassadør for N'age, der beskriver sig selv som landet mest erfarne klinik med speciale i hudforyngende og rynkereducerende behandling.

- Det er vigtigt for mig at stå ved at hvordan jeg ser ud, ikke er noget tilfældigt. Det er ikke noget, jeg er kommet sovende til og det er ok jeg er lige så ambitiøs, fokuseret og kompromisløs omkring mit udseende, som jeg er det omkring f.eks. mit arbejde eller min rolle som mor, ger Lina på N'ages hjemmeside og tilføjer:

- I mange år var det et princip at jeg ikke gjorde noget ud af hud- og skønhedspleje, fordi jeg følte, det var ”forkert”. Den følelse, tror jeg mange lider under.

- I 2014 skete der nogle skift i min tilgang til livet og til mig selv og for første gang tillod jeg mig selv at forfølge min egen naturlige forfængelighed. Jeg har alle dage være professionelt forfængelig. Nu har jeg endelig forlænget den forfængelighed ud i mit udseende – og jeg har fundet en ro og glæde ved det.

- Indtil videre har jeg især været glad for at få filler i mine kinder, siger Lina på N'ages hjemmeside, hvor hun har selskab af andre kendte kvinder som Annette Heick og Louise Dorph.

- Efter jeg har fået botox og Restylane udvalgte steder er det som om de linjer der skaber smil er blevet endnu tydeligere og gladere – det synes jeg personligt er ret fint, lyder det fra Louise.

Den kommende "Melodi Grand Prix"-vært har fået laser på halsen:

- Jeg havde små bobler på halsen som efter en solskoldning. De gik bare ikke væk igen, og efterhånden, når jeg så på den boblede hud i spejlet, tænkte jeg bare ’Hvad sker der for det der? Skrid!’, efterfulgt af ’Hey, det må der kunne gøres noget ved, det der!, fortæller Annette, der efter behandling med CO2-laser igen kan lide sin hals.

Sponsoreret indhold