Nyheder31. august 2017

Landmand søger kærlighed: Sådan går det Michael og Vibse i dag

Michael fra ”Landmand søger kærlighed” fandt kærligheden på TV, og der gik ikke lang tid, før at hans udkårne Vibse flyttede ind på hans gård på Langeland. Og kærligheden er stadig stor hos det forelskede par
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/michael_og_vibeke.jpg
 (Foto: TV 2)

Den generte landmand Michael blev forelsket op over begge ører, og han var bestemt ikke i tvivl om, at det var Vibeke ”Vibse”, der stjal hans hjerte sidste år i TV 2-programmet ”Landmand søger kærlighed”.

Og Michael er bestemt stadig forelsket i sin Vibse den dag i dag.

Parret bor stadig på gården på Langeland. Vibse har fået job som fodterapeut i Rudkøbing, og så bruger hun også tiden på at være gymnastiktræner i Humble Gymnastikforening. Og så drømmer parret om at udvide familien med børn.

Det fortæller parret i et stort interview med ALT for damerne:

– Min drøm er jo at få mindst et barn mere og meget gerne også et bryllup, siger Vibse til damemagasinet, mens Michael tilføjer:

- Jeg elsker børn og vil også gerne have nogen selv. Det er faktisk mit største ønske.

Det var nærmest kærlighed ved første blik, da den generte landmand fik øje på Vibse i "Landmand søger kærlighed" sidste år.

- Med hende passede kemien bare lige fra starten, siger Michael til ALT for damerne og afslører, at han hurtigt mistede interessen for de andre deltagere.

I stedet sneg han sig til at mødes med Vibse i al hemmelighed under optagelserne.

– Vi stod tidligere op og gik senere i seng end de andre, siger parret til ALT for damerne.

https://imgix.seoghoer.dk/michael_0.jpg
 (Foto: TV 2)

Michael fra "Landmand søger kærlighed" blev forelsket op over begge ører. Foto: TV 2

Forelskelsen betød, at Vibse faktisk allerede var flyttet ind på Kvindebjerggaard sammen med sin fireårige søn, Simon, allerede inden programmet rullede over skærmen i sensommeren 2016. Hendes to andre børn er hos Michael og Vibse hver anden weekend.

Til SE og HØR har Michael tidligere sat ord på, hvad det er ved Vibse, som han så godt kan lide:

- Jeg vil sige, at Vibs (Vibeke, red.) var den pige, der ramte mig meget hurtig. Allerede på speeddatingen syntes jeg, at hun gav et godt indtryk, og med tiden blev det bare mere og mere. Da hun så flyttede ind med de andre piger i programmet, var jeg ret sikker på, at det var hende, jeg ville vælge, har Michael tidligere fortalt til SE og HØR. Han fortalte også, hvad der blandt andet gør hende til en fantastisk kvinde: - Jeg kan godt lide, at hun er en pige, man kan regne med, og at hun er en pige, der står ved, hvad hun siger. Og så er hun selvstændig, og hun ved, hvordan tingene skal være. Og hun er rolig og har tålmodighed, for eksempel når vi har skullet indrette vores hjem.

Sponsoreret indhold