Nyheder12. februar 2015

Sådan går det i dag: Hammer har sat sig et nyt mål

Hammers skadede knæ satte en stopper for XTERRA'en, men så let giver skraldemanden ikke op
Af af
Hammer har holdt pause fra løb og cykling, så hans knæ igen kunne komme i form. Men nu er der gang i træningen igen.
Hammer har holdt pause fra løb og cykling, så hans knæ igen kunne komme i form. Men nu er der gang i træningen igen.
 Foto: Mikael Rieck


Ærgrelsen over at knæet svigtede, så Jan Hammer ikke kunne gennemføre XTERRA sammen med de fire andre håndværkere i DRs seersucces 'Rigtige mænd', sidder stadig i den 45-årige skraldemand fra Egå ved Aarhus.

- Jeg er træt af det i dag, men det hjælper ikke noget at splitte sig selv af. Jeg tror, der kom en lille tåre, da jeg kom på land og indså, at jeg ikke ville klare den, men så slog jeg over og satte mig op til, at jeg skulle hjælpe de andre gutter igennem, erkender Jan Hammer, da SE og HØR møder ham i hjemmet i Egå.

Men selvfølgelig giver en rigtig mand ikke op. Så efter knæet har fået hvile i et par måneder, er Jan Hammer nu igen gået i gang med træningen, så han sammen med de fire andre mænd kan gennemføre en XTERRA i Aarhus til juni.

- Det skal jeg fandeme, siger en optimistisk Hammer.

LÆS OGSÅ: Smeden vandt prisen som årets mandfolk

Og selvom løb, svømning og cykling har været indstillet, så knæet kunne få hvile, så fortsatte Hammer med at spise sundt, og i dag vejer han 20 kilo mindre, end da programmet blev skudt i gang.

- Inderst inde vil jeg da gerne have en kage, men jeg tænker, at det er bedre at lade være. Jeg var så træt om morgenen før og stod bare og brokkede mig, indtil jeg fik min første cola. Nu starter jeg ud med to æg, og så drikker jeg vand i skraldebilen, og det har givet mig en helt anden energi og humør.

Den glade skraldemand er også evigt taknemmelig for, at han sidste forår steg ind i den blå negl og fandt ud af, hvor befriende nemt det kan være at blive lidt sundere med nogle få ændringer.

- Vi har grinet hele vejen igennem det her, der har aldrig været nogen sure miner, smiler Jan Hammer.


Sponsoreret indhold