Nyheder21. september 2017

Efter Willis exit: Sådan et menneske har jeg slet ikke lyst til at være sammen med

Landmanden Willi trak sig uden varsel i tirsdagens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” – og det er en af hans piger, Lone, lettet over
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landmanden_willi.jpg
 (Foto: TV 2)

Tirsdagens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” blev en ganske dramatisk affære for sønderjyden Willi og hans tre piger, Lone, Larissa og Tine.

For efter en kort svingom i den lokale gymnastiksal tog den 49-årige landmand Willi bladet fra munden og konstaterede kontant, at ”ingen af pigerne tændte ham”.

Derfor trak han stikket omgående og forlod programmet.

Lone fortæller til TV 2, at hun er lettede over, at Willi valgte at trække sig:

- Han var slet ikke åben over for at finde ud af, hvem vi var som mennesker, og sådan et menneske har jeg slet ikke lyst til at være sammen med, siger Lone Sørensen til TV 2.

I tirsdagens afsnit kaldte han det hele for ”tamt” og fastslog over for en tydeligt overrasket Lene Beier, at ”ingen af kvinderne tændte ham”.

- Det er lidt tamt det hele. Jeg kan ikke. Der er ingen af dem, der tænder mig. Jeg er simpelthen nødt til at melde fra, sagde Willi i tirsdagens afsnit, før at han tilføjede, at ”Tine havde nok i sig selv”, mens Lone mindede ham om en ekskæreste.

- En bliver sorteret fra, fordi hun er for ung, og en anden bliver sorteret fra, fordi du ikke kan holde ud til at høre på hende, konstaterede Lene Beier, mens Willi tilføjede, at han ”først og fremmest havde regnet med, at der var flere breve at vælge imellem”.

Lene Beier ville dog gerne vide, om Willi selv syntes, at han havde givet pigerne en fair chance – og så spurgte hun ham også ind til, hvorfor han overhoved havde tilmeldt sig programmet, hvis han ikke ville bruge mere tid sammen med pigerne:

- Fordi jeg havde regnet med, at jeg ville finde noget herigennem. Men det har vist sig, at det ikke kan lade sig gøre. Jeg har ikke lyst til at snakke med nogen af dem, lød svaret fra Willi.

Nu afslører en anden af Willis dates, at der lå noget andet bag landmandens pludselige exit.

I det nye SE og HØR, der er på gaden nu, fortæller daten Tine, at der ifølge hende var en anden grund til, hvorfor landmanden Willi ikke følte behov for at fortsætte i programmet.

Køb SE og HØR, der er på gaden nu, og læs blandt andet:

- Tine fra ”Landmand søger kærlighed”: Jeg fik at vide, at Willi havde en kæreste i forvejen

- Tine fra ”Landmand søger kærlighed”: Han var skidesur og barnlig

- Lene Beier fra ”Landmand søger kærlighed”: Det var vildt ærgerligt

https://imgix.seoghoer.dk/se_og_hoer.jpg

Landmand søger kærlighed 2017 - landmændene

Sponsoreret indhold