Mikkel Hansen som nybagt far: Sådan bliver VM

Mikkel Hansen har god grund til at smile for tiden.

Mikkel Hansen har god grund til at smile for tiden.

(Foto: Aller Media DK)

Den 5. januar blev Mikkel Hansen og kæresten Stephanie Gundelach forældre til sønnen Eddie Max - og blot fem dage senere, på torsdag den 10. januar, skal den 31-årige håndboldspiller kæmpe for Danmark til VM i håndbold.

Nu er Mikkel Hansen tilbage i den danske landsholdslejr og her fortæller han, hvordan han har tænkt sig at jonglere familie- og spillerlivet. 

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, det ikke kommer til at fylde meget under VM. Det at få en søn er jo kæmpe stort, og vi er ekstremt lykkelige begge to, eller alle tre. Han opfører sig fint indtil videre, fortæller Mikkel Hansen til B.T.

Han forsikrer om, at den nye rolle som far ikke forhindrer ham i at holde fokus på banen til VM.

- Men det er klart, at det er anderledes end andre gange, hvor man har kunne fokusere på sig selv og holdet. Men selvfølgelig vil jeg også have lidt tid sammen med min familie, lyder det fra den nybagte far til B.T.

Landsholdherrerne skal spille kampe i både Herning og København, og Mikkel Hansen afslører, at han kommer til at have sin familie med sig. 

- De kommer til at være tæt på mig. Og det kommer også til at fungere. Det har selvfølgelig været essentielt for mig at have familien tæt på, så jeg også kan være til stede. Både for mig selv, men også for min kæreste, fortæller han til B.T. om sin "barsel". 

Søndag bekræftede Mikkel Hansens kæreste, Stephanie Gundelach, på sin Instagram, at hun og Hansen var blevet forældre

Hun havde lagt et billede op af sig selv, der lå med den lille dreng i favnen.

"Eddie Max 05.01.19," skrev Stephanie Gundelach til opslaget.

Se opslaget nedenunder: 

Vis dette opslag på Instagram

Eddie Max 05.01.19

Et opslag delt af Stephanie Gundelach (@sgundelach) den

Den nybagte far har tidligere kaldt fødslen for dårlig timing. 

Det har han tidligere sagt til B.T.

- Man kan sige, at det er dårlig timing. Det havde måske været bedre, hvis fødselstidspunktet havde været for en måned siden eller efter slutrunden. Men det kan vi ikke gøre så meget ved nu. Vi tager det dag for dag, og når det sker, er jeg selvfølgelig tilstede, fortalte Mikkel Hansen.

Mikkel Hansen er en af de absolut mest populære håndboldspillere i Danmark. Han er tre gange blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller - senest i 2016.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close