Nyheder29. december 2018

Mikkel Hansen om kærestens graviditet: Det er dårlig timing

Mikkel Hansen kan blive far, hvornår det skulle være
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fors.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Om mindre end 14 dage skal Mikkel Hansen spille VM for Danmark.

Samtidig er der dog et helt andet drama, der venter i kulissen.

Mikkels kæreste, Stephanie Gundelach, er nemlig højgravid og kan føde, hvornår det skulle være.

Han kalder det selv dårlig timing, at VM-slutrunden og fødslen risikerer at lande oveni hinanden.

Det gør han i et interview med B.T.

- Man kan sige, at det er dårlig timing. Det havde måske været bedre, hvis fødselstidspunktet havde været for en måned siden eller efter slutrunden. Men det kan vi ikke gøre så meget ved nu. Vi tager det dag for dag, og når det sker, er jeg selvfølgelig tilstede, siger Mikkel Hansen til B.T.

Artiklen fortsætter efter billedet

I juni annoncerede Mikkel Hansen, 31, at han og kæresten Stephanie Gundelach skulle være forældre.

I oktober afslørede Stephanie så, at det var en lille dreng, der var på vej til verden.

Stephanie Gundelach rasende på Riget

I efteråret blev det meldt ud, at barselsafsnittet på Rigshospitalets patienthotel på grund af besparelser lukker den 17. december, og fremover bliver alle førstegangsfødende sendt hjem fire timer efter, de har født.

Det har vakt stor utilfredshed blandt gravide kvinder, der skal føde på Riget, og en af dem er stylisten Stephanie Gundelach, der danner par med håndboldspilleren Mikkel Hansen.

Parrets første barn kommer til verden i december, og i slutningen af oktober afslørede Gundelach, at hun og Mikkel Hansen venter en lille dreng.

- Desværre er min termin helt fucked i forhold til, at det sidste barselsafsnit på Riget lukker den 17. december. Vi kan derfor forvente at blive sendt hjem kun fire timer efter fødslen, har den vordende mor fortalt til websitet To The Moon, Honey.

Stephanie Gundelach tilføjede, at hun og hendes håndboldhug har talt om at søge hjælp i det private, når de snart står med deres lille guldklump i armene.

- Derfor overvejer vi at tjekke ind på et privat barselshotel eller få privat ammehjælp efter fødslen, fortalte hun i interviewet.

Sponsoreret indhold