Sådan bliver Swinger-Oles bryllup

Swinger-Ole skal giftes med sin elskede Gitte til december.

Swinger-Ole skal giftes med sin elskede Gitte til december.

Foto: Mikael Rieck

 
Han blev kendt under navnet "Swinger-Ole", da han sidste år deltog i TV2-programmet "Landmand søger kærlighed", hvor vi kunne følge, hvordan den glade landmand Ole Andersen godt kunne lide at gå på swingerklub.
 
Men udover at få udstillet sit sexliv på landsdækkende TV, så fik Ole også noget andet med fra programmet. Han blev nemlig kæreste med Gitte.
 
 
Og til december skal parret giftes.
 
- Hun friede til mig på skuddag. Nu hvor jeg ikke kunne tage mig sammen, måtte hun jo gøre det, ellers ville der gå fire år, før hun kunne fri, har Ole Andersen tidligere fortalt til TV2.
 
 
Siden har de haft gang i planlægningen af den store dag.
 
De skal giftes i kirken, og grunden til, at det bliver et decemberbryllup er, at Ole skal have høsten i hus, inden han tager turen op ad kirkegulvet.
 
 
Nu fortæller Gitte lidt mere om, hvad der skal ske på bryllupsdagen.
 
– Jeg kunne godt tænke mig at være hvid brud, og så vil jeg se om jeg kan passe min søsters kjole, så jeg kan bruge den. Jeg har altid drømt om at blive hvid brud. Det, tror jeg da, er enhver piges drøm at få lov til, forklarer Gitte ifølge Realityportalen til TV2.
 
 
Swinger-Ole har foreslået, at han selv kommer i kirken iført t-shirt og cowboybukser, men det har Gitte nedlagt veto mod, så hun er også i gang med at finde tøj til sin kommende ægtemand.
 
Når de lykkelige par siger "ja" til hinanden, så er det præcis 17 måneder siden de mødte hinanden for første gang.
 
Se stort galleri med Swinger-Ole og Gitte:
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close