Nyheder11. juli 2016

Landmandsbryllup: Swinger-Ole skal giftes

Den populære landmand skal giftes med Gitte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sidste_billeder2_0.jpg
 TV2

Han blev kendt under navnet "Swinger-Ole", da han sidste år deltog i TV2-programmet "Landmand søger kærlighed", hvor vi kunne følge, hvordan den glade landmand Ole Andersen godt kunne lide at gå på swingerklub.

Men udover at få udstillet sit sexliv på nationalt TV, så fik Ole også noget andet med fra programmet. Han blev nemlig kæreste med Gitte, og nu skal de giftes.

- Hun friede til mig på skuddag. Nu hvor jeg ikke kunne tage mig sammen, måtte hun jo gøre det, ellers ville der gå fire år, før hun kunne fri, fortæller Ole Andersen til TV2.

Og det var en nervøs Gitte, der faldt på knæ for Ole. Faktisk skulle hun bruge flere forsøg før det lykkedes for hende.

- Jeg kom til at grine, hver gang jeg gik i gang, og så grinede Ole også. Men da vi så nærmede os midnat, måtte jeg jo få det gjort, siger Gitte til TV2.

Overfor TV2 fortæller Ole, at han var rigtigt glad for, at Gitte friede til ham, og nu er den helt store bryllupsplanlægning gået i gang for parret, der skal giftes den 10. december i år.

Brylluppet for de to landmands-turtelduer kommer til at stå i en kirke. Og grunden til, at det først bliver til december er, fordi Ole først skal have høsten i hus.

Når de lykkelige par siger "ja" til hinanden, så er det præcis 17 måneder siden de mødte hinanden for første gang.

Se flere billeder af Swinger-Ole og Gitte i galleriet

Swinger-Ole

Sponsoreret indhold