Nyheder7. november 2014

Så vilde er Rasmus Seebachs salgstal

Popstjernens tredje album har solgt et imponerende antal. Læs hvad formanden for Dansk Musiker Forbund siger til det
Af af
Formanden for Dansk Musiker Forbund er imponeret over Rasmus Seebach
Formanden for Dansk Musiker Forbund er imponeret over Rasmus Seebach
 billedetIngen kan efterhånden være i tvivl om, at Rasmus Seebach er en af de stjerner på den danske pophimmel, der lyser klarest. Manden med det velklingende efternavn har fået ni dobbelt platin for sin seneste plade, 'Ingen Kan Love Dig I Morgen'. Det svarer til, at 180.000 danskere har købt den populære popsnedkers nyeste kreation.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Rasmus Seebach i timen
Seebachs tidligere plader 'Rasmus Seebach ' fra 2009 og 'Mer' End Kærlighed' fra 2011 har indtil nu solgt 12 og 13 gange platin. Sammenlagt er popmusikerens plader altså blevet langet over disken - enten fysisk eller digitalt - omkring 680.000 gange.

Salgstallene imponerer Anders Laursen, der er formand for Dansk Musiker Forbund.

- Rasmus Seebach evner at henrykke sit publikum i forholdsvis brede aldre. Det tåler sammenligning med de største danske popnavne de sidste 40 år. Han har overgået sin far (Tommy Seebach, red.) mange gange. Jeg synes, det er meget imponerende og smukt. Han har en meget ukrukket tilgang til at lave fede hits, siger Anders Laursen til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach: Min første gang

Musikernes formand er også imponeret over Rasmus Seebachs "simple" måde at gøre tingene på.

- Der er masser af kunstnere, der er pakket ind i en masse tøj, udstyr og røg på scenen. Sådan er Rasmus ikke. Selvfølgelig er hans show fulgt med tiden, men det han tydeliggøre er ham selv, sangen og de stærke følelser ud over scenekanten. Det synes jeg, er flot., siger han.

Rasmus Seebach er nomineret i kategorierne Årets Danske Sangskriver, Årets Danske Hit, Årets Danske Udgivelse, Årets Danske Popudgivelse og Årets Danske Solist ved Danish Music Awards i morgen, lørdag.

Lyt til 'Ingen Kan Love Dig I Morgen' via Spotify herunder (funktionen virker ikke på mobiltelefoner)

Sponsoreret indhold