Rasmus Seebach: Min første gang

Måske bliver kæresten Julie også mor til Hr. Seebachs børn

Måske bliver kæresten Julie også mor til Hr. Seebachs børn

Foto: Mikael RieckBH'er, trusser og alt mulig andet mere eller mindre intimt regner tit og ofte ned over den 33-årige sanger, når han gir' den gas på scenen med sine romantiske popsange.

Rasmus Seebach synger sig ikke bare lige lukt ind i de fleste pige- og kvindehjerter med sine ballader, men også lige ind på etagen længere nede.

Rasmus Seebach to kæresten med på job

Tilbud om kærlighed, sex og romantik hagler i bogstaveligste forstand ned over sønnen af den legendariske Tommy Seebach.

Alligevel er det først nu i en alder af 33 den populære Rasmus Seebach rigtig finder ud af, hvad det vil sige at være forelsket, fortæller han i Euroman.

Magasinet er med ham og hans band på turné, og med i tour bilen er selvfølgelig den heldige udkårne, som i den grad har slået benene væk under ham, nærmere betegnet den 13 år yngre jurastuderende Julie Teglhus.

Så stor en gentleman er Seebach

En monsterlykkelig tur, hvor Rasmus underholder med den skønne udsigt fra motorvejen mellem København og Odense set igennem lyserøde nyforelskede briller.

- Se bare hvor smukt her er. Vi skal ud og spille. Vi skal ud og sprede kærlighed, siger den glade Rasmus Seebach, mens hans kære Julie bare griner.

Hun har for længst vænnet sig til den positive tilgang til livet hendes superscoring har.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close