Nyheder7. september 2018

Peter Madsen overfaldet i fængslet: Så slemt kom han til skade

Den 8. august måtte livstidsdømte Peter Madsen en tur på hospitalet, efter en medindsat i Storstrøm Fængsel overfaldt ham
https://imgix.seoghoer.dk/peter-madsen_1.jpg
 (Foto: Deadlinepress.dk)

Den 8. august blev 47-årige Peter Madsen overfaldet af en medindsat i Storstrøm Fængsel på Falster.

På det tidspunkt kom det ikke frem, hvor slemt opfinderen var kommet til skade, kun at han havde været en tur på hospitalet.

I dagens udgave af B.T. kommer det nu frem, hvor slemt Peter Madsen kom til skade, efter han kom i karambolage med en medindsat.

Kilder med indsigt i sagen fortæller til B.T., at en 18-årig medindsat tildelte mindst ét knytnæveslag til Peter Madsen.

Den livstidsdømte ubådsbygger kom på hospitalet, hvor han ifølge B.T.'s oplysninger blev syet med ni sting. Derudover fik han blå mærker om begge øjne.

Den 18-årige medindsatte er efterfølgende blevet sigtet for vold, men ifølge B.T. nægter han sig skyldig og hævder, at der var tale om selvforsvar.

- Om min klients forklaring kan jeg sige, at han nægter sig skyldig, fordi han ser det som nødværge. Han erkender de faktiske forhold, at han har udøvet en eller anden form for vold, fortæller den 18-åriges forsvarsadvokat, Nima Nabipour, til B.T.

I disse dage kører Peter Madsens ankesag ved Østre Landsret, hvor han ønsker sin livstidsdom omstødt til en tidsbegrænset straf. Der falder dom den 14. september.

Peter Madsen er efter eget ønske blevet flyttet fra Storstrøm Fængsel til Herstedvester Fængsel.

Sponsoreret indhold