Vildt vægttab: Så meget har Julie Berthelsen tabt sig

(Foto: Claus Poulsen)

Kiloene rasler af 37-årige Julie Berthelsen, der lige nu imponerer dommere og danskere i ”Vild med dans”.

For et år siden viste badevægten 102 kilo – men sådan er det bestemt ikke i dag.

Nu er sangerinden nemlig godt på vej mod sin idealvægt – 76 kilo – blandt andet på grund af al træningen i danselokalet.

- Lige efter jeg havde født (datteren Sia, red), vejede jeg 102 kg. Men inden jeg begyndte med ”Vild med dans”, havde jeg smidt de første 15 kg. Nu mangler jeg knap 10 kg for at nå ned på min idealvægt, som er 76 kilo, for jeg kommer aldrig ned under 75 kg, fortæller Julier Berthelsen til BT.

Under sin første graviditet for seks år siden tog Julie Berthelsen 25 kilo på. Det lykkedes sangerinden at smide al barselsvægten efterfølgende, men da hun ventede sit andet barn, steg vægten igen. Denne gang med 28 kilo.

Nu er hun så godt i gang med at fjerne de overflødige kilo – og hun er godt hjulpet på vej af ”Vild med dans”-træningen. Hvor mange kilo Julie Berthelsen har tabt indtil videre i programmet, ved hun ikke. Men hun fortæller til BT, at hun nemt kan mærke, at tøjet sidder løsere nu.

- Hvis Marc (hendes dansepartner, red.) og jeg går videre, så skal de måle mig i næste uge. For jeg vil hellere måle mit vægttab på, hvad jeg kan se. Og at jeg kan mærke, at min krop bliver stærkere, siger hun til BT.

Du kan se billeder af Julie Berthelsen i galleriet herunder:

Julie Berthelsen - billeder af hende fra rød løber og vild med dans

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close