Nyheder29. juni 2016

Julie Berthelsen dropper vægthysteriet

Sangeren Julie Berthelsen gider ikke slankekur mere. Heller ikke selv om vægten kan være mere end 80 kilo.

Julie Berthelsen 2016

Hun har født to børn, og hun har kæmpet med vægten og sin form, men nu gider Julie Berthelsen simpelthen ikke være en slave af vægthysteriet længere.

- For mig er den naturlige vægt nu engang 75-80 kilo, og jeg synes altså, jeg ser godt ud – også når jeg vejer 80 eller mere, som jeg gør lige nu, siger 37-årige Julie Berthelsen til Q.

Det kommer efter, hun lige har udgivet sin bog, der hedder Sund Balance, som er fortæller om hendes egne erfaringer, og hvor hun har indset, at det hele gælder om at have det godt med sig selv.

- Jeg fandt for nylig nogle billeder af mig selv fra dengang, da jeg vejede de her 68 kilo, og hold kæft, hvor var jeg toptunet! Hold kæft, jeg så godt ud! Men det var jo slet ikke det, jeg så dengang.

- Jeg kunne stadig godt tænke mig at tabe 15 kilo, og maveskindet hænger også, så selvfølgelig kommer de negative tanker også til mig, men jeg er blevet bedre til at stoppe dem, kigge på mig selv og i stedet se alt det, jeg er glad for. At jeg er i gang med at spise sundere igen. At jeg ser godt ud, siger hun til Q.

Se mange flere billeder af skønne Julie Berthelsen i galleriet øverst.

Julie Berthelsen 2016

Sponsoreret indhold