Nyheder15. august 2017

Så meget fik Hjortshøj for vandkants-villa

Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo fik solgt Farum-villaen ned til Furesø på kun 14 dage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hjort.jpg
 Foto: All Over Press
Udsigt. Plads. Moderne arkitektur. Det hele må formodes at være gået op i en højere enhed for køberne, da de trådte ind i det hjem, der indtil da var beboet af komiker Lars Hjortshøj og tv-vært Tina Bilsbo.
Det var nemlig et vaskeægte lynsalg, der fulgte lige i kølvandet, da de to mediedarlings satte deres nordsjællandske bolig til salg. Blot 14 dage nåede de at skulle rydde op og holde orden, inden mægleren kunne pille villaen af nettet igen. Det skriver Boliga Kendte. Og når det går så stærkt, går det ofte også til prisen. Udbudsprisen på de 216 kvadratmeter bolig var nemlig 9.995.000 kroner - og salgsprisen, der netop er blevet tinglyst, endte på præcis samme beløb.
https://imgix.seoghoer.dk/terrasse.jpg

Der er en skøn udsigt over Furesø fra Farum-villaens terrasse. (Foto: Danbolig Christian Winther)

Dermed er der kommet en ny ejer af den arkitekttegnede villa, der ligger direkte ud til Furesøen i Nordsjælland.
Var vandudsigten ikke nok til at få bolighjertet til at banke, var der også i selve boligen detaljer, der nok ville kunne tilfredse de fleste købere. Således var køkkenet ifølge salgsopstillingen "Rolls Roycemodellen i form af et raffineret Multiform køkken, som er særligt tilpasset det skønne spisekøkken og næsten er som en kommandobro på et skib". Atriumgårdhave og køkken-alrum Når maden er tilberedt færdigt med stil, er der også mulighed for at indtage den med udsigt til køkkenet i den del, der opgraderer et køkken til et alrum. Og når maverne er fulde, er der mulighed for at trække sig ind til den store stue. Der er ifølge Boliga Kendte desuden fire soveværelser til boligen, mens der uden for murene er flere terrasser og en atriumgårdhave.
Tina Bilsbo er tv-vært, radio-vært og nu ejer af firmaet BebyBilsbo, hvor hun blandt andet medietræner og værtstræner. Hendes ægtemand gennem omkring to årtier, Lars Hjortshøj, er indehaver af ligeså mange titler. Han har som skuespiller spillet Robert Dølhus i tv-serien Langt fra Las Vegas, som komiker fyldt sale med mennesker til sine one-man shows og som tv-vært ledet løjerne i "Rundt på Gulvet". Senest har han medvirket i musicalen "Spamalot" i Tivoli. Se den gamle annonce på Boliga her:

Sponsoreret indhold