Så mange fulgte ’mande-fødslen’

Thoms og Emil mandag aften, inden veerne for alvor slog igennem

Thoms og Emil mandag aften, inden veerne for alvor slog igennem

Foto: Screendump
Aldrig har DR3 oplevet en så stor seersucces som i mandags, da de to tv-kendisser Thomas Skov og Emil Thorup gennemlevede en fire timer lang og særdeles smertefuld 'fødsel' på live tv.

Hele 153.000 danskere sad således klistret til skærmen for at se de to mænd jamre og vride sig i smerte - og dét tal glæder Irene Strøyer, der er redaktør på DR3.

Emil Thorup: Jeg blev skruk

- Det er helt fantastisk. Vi kan slet ikke få armene ned, siger Irene Strøyer ifølge dr.dk.

'Mandefødslen' begyndte kl. 20.00, da Emil Thorup og Thomas Skov hver fik sat en ve-simulator på maven. Denne sørgede for at sende elektriske impulser gennem kroppen, så mændene derved blev udsat for den smerte, som kvinder oplever ved en normal fødsel.

Se billederne: Her føder drengene

Allerede kort tid inde i eksperimentet var det tydeligt, at både Emil og Thomas havde store smerter - og Emil gik endda så langt som til at sammenligne det med den elektriske stol, mens Thomas Skov beskrev smerterne som 'en kødhammer, der bankede ham'.

Emil Thorup fik et par timer inde i 'fødslen' et såkaldt lavement, mens Thomas fik et 'bistik'. Begge metoder bruges i "det virkelige liv" og kan have en smertelindrende effekt på kvinderne. De virkede dog ikke helt på de to drenge, der fortsatte med at jamre

Ifølge DR3s redaktør Irene Strøyer vil DR3 nu overveje at skrue op for direkte tv på ungdomskanalen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close