Nyheder 27. januar 2014

Thomas og Emil i store smerter -"fødte" på live tv!

DR-program testede mænds smertetærskel
Af af
Emil i store smerter mandag aften
Emil i store smerter mandag aften
Foto: Screendump

Har du altid drømt om at vide, om mænd kan modstå den ultimative smerte? Kan mænd holde til at føde uden at bukke under for smerten?Det testede DR3 mandag aften, da tv-kanalen udfordrede Thomas Skov og Emil Thorup.Fra kl. 20.00 og fire timer frem bar de to tv-kendisser således nogle elektroder. Elektroderne sendte elektriske impulser gennem kroppen på drengene for at simulere de smerter, som kvinden oplever under fødslen.Allerede kort tid inde i eksperimentet var det tydeligt, at både Emil og Thomas havde store smerter - og Emil gik endda så langt som til at sammenligne det med den elektriske stol.

Emil Thorup i smerter over endnu en 've' (Foto: Screendump)- Åhh... hvor er det forfærdeligt, sagde Emil Thorup i en af de utallige veer.Thomas Skov sammenlignede smerterne med en kødhammer:- Det er som om, at nogen tager en kødhammer og banker mig. Av av av.Emil Thorup fik et par timer inde i 'fødslen' en såkaldt lavement, mens Thomas fik et 'bistik'. Begge metoder bruges i "det virkelige liv" og kan have en smertelindrende effekt på kvinderne. De virkede dog ikke helt på de to drenge, der fortsatte med at jamre.

Emil Thorup har store smerter (Foto: Screendump)Smerterne (eller de kunstige veer) kom uden varsel - og det var den hollandske smerteterapeut Kim van Wijk, der styrede smerte-eksperimentet. Drengene fik dog stor støtte af jordemorderen Charlotte Utzon, som guidede drengene gennem veerne.

Thomas i store smerter (Foto: Screendump) Varigheden af de elektroniske impulser (de kunstige veer) gik fra 30 sekunder til 1 minut. Selve fødslen varede omkring tre timer.Og billederne taler vist deres eget sprog: Av av av.Thomas Skov: Se nøgenbilledet, han fortryderDu kunne opleve 'live-fødslen' på DR3 fra kl. 20.00 her.

Sponsoreret indhold