Nyheder20. december 2016

Ny hjerteknuser: Så lækker er Mads Mikkelsens søn

Den 19-årige Carl Jacobsen har arvet faderens gode gener, og vil utvivlsomt blæse mange piger bagover i fremtiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.2.73975365.jpg
 Foto: All Over

Æblet falder som bekendt ikke langt fra stammen, og det er Mads Mikkelsens søn, Carl Jacobsen Mikkelsen, et tydeligt bevis på. Den nu 19-årige Carl er efterhånden vokset op til at blive en utroligt flot fyr.

Vi har flere gange set ham på den røde løber i selskab med familien, men vi har kigget lidt nærmere på den unge skuespillersøn.

Carl Jacobsen Mikkelsen er søn af Mads Mikkelsen og koregrafen Hanne Jacobsen. Han har en storesøster, Viola på 24, som han at dømme ud fra hans Instagram har et godt forhold til.

I 2012 flyttede Carl Jacobsen med sin mor og far til Toronto, fordi Mads Mikkelsen skulle indspille serien "Hanibal". På det tidspunkt gik Carl i niende klasse, hvilket han fortsatte med i Canada. Derudover dyrkede han en del sportsgrene i det nordamerikanske land.

I dag bor familien dog igen i København, men ifølge Carls billeder på Instagram er han en meget berejst ung fyr. Her har han således besøgt både Kina, Maldiverne, Magaluf og Los Angeles. Alt sammen dokumenteret med lækre billeder af Carl og vennerne.

Her kan du set et udpluk af Carls egne billeder:

Mads Mikkelsen er flere gange blevet kåret som Danmarks mest sexede mand. Nu må fremtiden vise, om sønnen Carl følger i faderens fodspor.

Carl Jacobsen har været vant til at være i medierne i følgeskab med sin far.

Herunder kan du se et lille udpluk af Mads Mikkelsen og Carls deltagelse i forskellige arrangementer gennem årene:

Carl Jacobsen Mikkelsen

Sponsoreret indhold