Nyheder7. juli 2018

Nu begynder Touren: Ryttere der fortsatte trods VANVITTIGE skader

Cykelryttere er nogle hårde hunde, der ikke sådan piver og giver op, selv om de har været en tur i asfalten. I dag begynder en ny Tour, og i den forbindelse har SE og HØR samlet et galleri med de stjerner, der er blevet i sadlen trods smertefulde skader
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stjerner.jpg
 Fotos: All Over

Det er bestemt ikke nogen badeferie at deltage i verdens hårdeste cykelløb.

Det kræver således både blod, sved og tårer at gennemføre de i alt 3.540 kilometer i Tour de France.

Og det er bestemt ikke alle ryttere, der når igennem de 21 etaper uden styrt. Ofte sker det således, at ryttere må en tur i asfalten. Og ofte sker det, at styrtet giver dem ganske smertefulde skader.

Men cykelryttere er bestemt nogle hårde hunde, der ikke sådan piver og giver op, selv om de har været en tur i asfalten.

Sidste år valgte danske Jakob Fuglsang at forsætte i Tour de France trods to brud på arm og albue. Den danske Astana-rytter styrtede under 11. etape under 2017-løbet, og selv om de første undersøgelser ikke viste tegn på brud, var beskeden fra den efterfølgende CT-scanning mere trist: Fuglsang pådrog sig således to små brud i arm og albue.

I dag lyder startskuddet til endnu en Tour de France. Og i den anledning har SE og HØR her samlet et galleri med de tour-stjerner, der blev i sadlen til trods brud og blod:

Tour stjerner der styrtede

Sponsoreret indhold