Nyheder 6. februar 2010

Rasmus Bjerg: Renset af Madsen

Skuespilleren erkender sin fejl og megabrandert, men er lykkelig for ikke at være sigtet for vold
Rasmus Bjerg er lettet over ikke at være blevet sigtet, men ved også, at han skal tage sig sammen
Rasmus Bjerg er lettet over ikke at være blevet sigtet, men ved også, at han skal tage sig sammen
Foto: DR

"Livvagternes" ellers så velovervejede og coole Lille Kurt var fredag aften om muligt endnu mindre.

Rasmus Bjerg, som han hedder ude i virkeligheden, var i Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen, hvor han fortalte sin version af voldsepisoden på Cafe Grotten i København.

I virkeligheden er skuespilleren måske ikke så lille, men han har på det seneste ikke været specielt stolt af sig selv.
Rasmus Bjerg blev beskyldt for at have slået en kvindelig bartender. Han kunne intet huske fra den pågældende nat, ud over at han fik næseblod, og at en mand havde råbt ham ind i hovedet.

- Jeg levede i et vanvids-vakuum efter at Ekstra Bladet havde ringet mig op og fortalte mig, at jeg var gået amok, og at de havde det på
film, sagde Rasmus Bjerg, der faktisk blev reddet af politiet.

Til Anders Lund Madsen forklarede han, hvordan han sammen med politiet havde gennemset båndet fra værtshuset, og det viste på ingen måde, at han skulle have været voldelig, men derimod "stangberuset". Og det er som bekendt ikke ulovligt.

- Du er hermed renset, konkluderede Anders Lund Madsen, da han sluttede interviewet med den uheldige skuespiller af.

Et wake-up-call

Hele episoden og de efterfølgende tømmermænd, fik Rasmus til at slukke for telefonen og lukke af for omverdenen i et stykke tid. I denne uge fortæller han til BilledBladet, hvordan han har betragtet det hele som en stor og alvorligt løftet pegefinger.

- Jeg var et hav af følelser igennem og kunne slet ikke overskue min situation. En af mine bekendte er embedslæge og gav mig noget medicin, som sendte mig i limboland. Jeg var helt væk. Hele forløbet har været et wake-up-call for mig. Hvis jeg havde brug for at snakke med nogen før, så har jeg det i den grad nu. Det har været et chok, siger Rasmus Bjerg til BilledBladet.


Sponsoreret indhold