Nyheder 21. april 2017

Ruud har fundet kærligheden igen

I november sidste år var "Landmand søger kærlighed"-deltageren Ruud Derks endnu en gang tilbage på singlemarkedet. Nu har han dog fundet en kæreste
(Foto: All Over Press)

Ruud Derks er endnu en gang væk fra singlemarkedet.

Det bekræfter han over for Realityportalen.dk, hvor han fortæller, at han er blevet kæreste med 24-årige Stine.

– Det er dejligt at have en kæreste igen, og jeg håber sandelig, at det bliver en succes med os. Det er nu lidt sjovere at have en at lave noget med end bare være alene, siger en glad Ruud til Realityportalen.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Indtil november sidste år var Ruud sammen med den to år yngre Malou, det forhold gik dog ikke.

De var nemlig ikke helt enige om, hvad et forhold indebærer. - Jeg har min gård, som er en stor del af mit liv. Derfor bruger jeg meget tid der og har brug for én, der er selvstændig, sagde han på det tidspunkt til TV2.dk. Heller ikke da Ruud deltog i "Landmand søger kærlighed" lykkedes det ham at finde kærligheden.
For selvom den unge landmand gerne ville have været kærester med Emma, så blev det ikke til noget. - Et par uger efter optagelserne vendte det 180 grader. Jeg fandt ud af, at hun var en helt anden person, end den jeg havde lært at kende. Hun var alligevel ikke min type, hun går rigtig meget i byen, så der var nogle personlige ting, som jeg ikke var så interesseret i, fortalte han til BT. Men nu har han altså endelig fundet lykken. Denne gang ved hjælp af Facebook. – Ruud skrev til mig over Facebook, om vi havde en Keenan mixervogn, der passede til hans besætning. Det viste sig så senere, at det var noget lidt andet, han var ude efter, fortæller Ruuds kæreste Stine til Realityportalen.dk.
Se flere billeder af Ruud i galleriet herunder

Ruud - Landmand søger kærlighed 2016

Sponsoreret indhold