Rune Klan bliver vært for prisshow

Rune Klan til \

Rune Klan til "Zulu Comedy Galla" i Operaen i København.

(Foto: All Over Press)

Der er lagt op til drilske tryllerier, når komikernes årlige prisuddeling løber af stablen i år.

I hvert fald bliver det komikeren og tryllekunstneren Rune Klan, der skal byde velkommen til Zulu Comedy Galla i september, skriver TV2 i en pressemeddelelse. Den nye vært er spændt på at overtage rollen ved showet, der hylder de danske komikere.

- Jeg er stolt over at have fået overdraget nøglerne til Zulu Comedy Galla. Jeg kan godt afsløre, at vi er nogle stykker, der gør os pænt meget umage med at skyde en flot aften af, siger Rune Klan i pressemeddelelsen.

Den nye vært er vant til at være sjov på scenen, og han har turneret med en række onemanshows som "Rune Klan tre-i-en", "Det Blå Show" og "Det stribede show". Desuden har han sammen med komikeren Mick Øgendahl fået danskerne til at grine hjemme i stuerne af tv-serierne "Tak for i aften" og "Tomgang".

Rollen som vært er heller ikke helt ukendt for den 39-årige komiker, og Rune Klan har blandt andet stået bag roret ved Zulu Awards i 2009.

I løbet af aftenen vil prisen som årets komiker blevet uddelt, og allerede nu er de nominerede afsløret. De sjove danskere, der skal kæmpe om prisen, er Jonatan Spang, Ruben Søltoft, Simon Talbot og Sofie Hagen.

Zulu skyder den ti dage lange latterfestival i gang 1. september, hvor udvalgte steder i København og Aarhus danner rammen om mere end 200 shows. På festivalens første dag løber prisuddelingen Zulu Comedy Galla af stablen i Operaen i København.

Showet sendes på TV2 Zulu den 11. september.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close