Nyheder 26. juni 2010

Roskilde Festival: Mød kendisserne

Den kommende uge vil det vrimle med kendisser på årets Roskilde Festival. Her er den ultimative guide til, hvordan du finder dem
Foto: All Over

Som møl mod en flamme tiltrækkes de danske kendisser af Roskilde Festivalen, der i år løber af stablen fra 1. til 4. juli.

Læs også:
Anni og Erik: Et hit på Roskilde

Det er udsigten til sol, gratis bajere og høj musik, der får navne som L.O.C, Szhirley, Søren Fauli og finansmanden Erik Damgaard til at søge mod festivalpladsen.


Skuespilleren Jimmy Jørgensen og instruktøren Søren Fauli gæstede mediebyen sidste år (Foto: All Over)

Bevogt udgangen
I VIP-området i Mediebyen til højre for Orange Scene er der rig mulighed for at få et glimt af kendisserne. Ved det store 'Tuborg'-telt kan du være heldig at komme til at skåle med Oliver Bjerrehus eller Simon Kvamm, der sidste år nød godt af de våde varer.

Læs også:
Prince: Bekræftet til Roskilde

Er du ikke blandt de heldige, der har adgang til Mediebyens VIP-område, kan du belejre indgangen til området. Der er nemlig kun én. Og selv kendisserne er nødt til at bevæge sig ud blandt pøblen på den støvede festivalplads, når de skal høre musik.


Skuespilleren Cyron Melville tog for sig af øllene i "Tuborg"-teltet på Roskilde 09 (Foto: All Over)

Find dem på græsset
Når der er koncert på Orange Scene, er der størst mulighed for at komme i nærkontakt med en kendis på græsset mellem scenen og Mediebyen. Kendisserne holder sig helst lidt for sig selv og står aldrig midt blandt publikum. Sidste år kunne man blandt andet finde drengene fra Nephew på skråningen. Lidt bag dem stod Tim Christensen og flettede fingre med en ung blondine.


Også Master Fatman er en trofast festivalgæst (Foto: All Over)

Læs alt om årets Roskilde Festival påSEOGHØR.DK
Sponsoreret indhold