Nyheder5. juli 2009

Anni og Erik: Et hit på Roskilde

Festivalgængerne flokkedes for at få taget billeder med kendisparret
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/roskilde-festival-09/anniogerikplakatroskilde1-jpg.jpg
 Foto: Thomas Laursen

SE og HØRs yndlingspar er desværre ikke sammen længere, men for en kort stund blev brystbomben og milliardæren genforenet på Roskilde Festivalen. Og det var noget, der vakte begejstring blandt de kåde festivaldeltagere.

Festivalgængerne fik nemlig muligheden for at blive fotograferet som Anni sammen med Erik, og det var der mange, som benyttede sig af i løbet af festivalen.

Da redaktionen gik en runde med kendisparret på festivalpladsen, ville jublen og grinene ingen ende tage.

"Ej, hvor er det sjovt det dér" og "nej, hvor er det fedt, det skal jeg bare prøve" var bare nogle af de tilråb, som papfiguren af kendisparret blev mødt med. Og folk stillede sig i en spontan kø for at give den fuld gas som brystbomben.

Specielt mændene var vilde efter at få deres ansigt foreviget med platinblond hår og gigantiske silikonebryster, men mange kvinder tog kampen op med mændene og viste dem, hvordan Anni skal håndteres.

Der blev ikke sparret på kyssetøjet. Når folk gik om bag figuren og stak deres ansigter ind, var de meget fokuserede på at lave deres læber så store som muligt. Ikke overraskende kom ingen op på siden af Annis hårdt pumpede mundtøj.

Klik på billedet for at se et udvalg af de glade festivaldeltagere

undefined

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f45e643a934547359032e14ee1fe3ea2.jpg

undefined

Sponsoreret indhold