Nyheder4. april 2015

Ronni Garner kvæstet i motorcykelstyrt, men arbejder videre

Sangeren har brækket kravebenet efter motorcykeluheld, men han knokler ufortrødent videre.
Af af
Ronni Garner lader ikke et brækket kraveben stoppe ham.
Ronni Garner lader ikke et brækket kraveben stoppe ham.
 Foto: Dan Mariegaard
De fleste ville nok lige trække stikket et stykke tid, hvis de styrtede på motorcykel og brækkede kravebenet to steder, men det gør sangeren og komikeren Ronni Garner ikke.

I søndags gik det galt for Ronni Garner, da han var ude og køre på sin motorcykel. Blot 100 meter fra sit hjem i Bjæverskov ved Køge styrtede han.

- Han blev smidt af sin motorcykel, og han har brækket venstre kraveben to steder. Og det var kun på grund af hans hjelm, at han ikke også har fået skader i hovedet, fortæller Ronni Garners manager Sean Fitzgerald Coard fra managementfirmaet Goodwill til SE og HØR og fortæller også, at Ronni ikke dropper sit arbejde, selvom han er blevet skadet.

LÆS OGSÅ: Kom med Ronni bag kulisserne

Sagen er nemlig, at Ronni Garner lige har lavet musikvideoen til sin nye single "Hands of Love", og der var allerede planlagt radiotur og i næste uge skal han optræde til prisuddelingen Årets Håndværker i Cirkusbygningen i København.

HER ER TEASEREN TIL HANDS OF LOVE:LÆS OGSÅ: Her kan du høre Ronni-sangen

- Ronni er sej. Han sagde bare: "The show must go on". Så han viser også, at han rigtig gerne vil det her. Han sagde: "Vi har lige indledt det her samarbejde og søsat en masse gode ting, og jeg vil ikke lave noget ravage i den aftale", sagde han til mig, sige Sean, der forsikrer, at Ronni Garner kører på med alle de aftaler, han har lavet.

LÆS OGSÅ: Linse og Ronni Garner indtager USA

Ronni Garner har bl.a. hittet med denne video:


Sponsoreret indhold