Nyheder10. januar 2014

Linse og Ronni Garner: Indtager USA

Ronni Garner og Linse Kessler skal måske et smut til USA for at blive hædret ved stor filmfestival.
Af af
Ronni Garner og Linse skal måske et smut til USA, hvor deres musikvideo 'Lidt for blond' er udtaget til filmfestivalen Winter Film Awards i New York.
Ronni Garner og Linse skal måske et smut til USA, hvor deres musikvideo 'Lidt for blond' er udtaget til filmfestivalen Winter Film Awards i New York.
 Foto: Peter Grosen-Det er jo helt vildt fedt, jubler Ronni Garner, som i dén grad kan se tilbage på et godt 2013.

Men opturen fortsætter for Facebook-vittig-manden, som blandt andet høstede stor succes med musik-samarbejdet med storbarmede Linse Kessler.

Og nu er Ronni Garner og Linse Kesslers musikvideo 'Lidt for blond' blevet udtaget til filmfestivalen Winter Film Awards i New York, der løber af stabelen sidst i februar måned.

-Jeg vil gerne derover, og håber også, de andre vil, siger Bjarke de Koning, som har instrueret musikvideoen til "Lidt for blond".

Kom med Ronni bag kulisserne

Det hele begyndte med Ronni Garners vandede vittigheder på Facebook, men langsomt kom musikken også en del ind over.

Først spillede Ronni Garner sine sange på Facebook, men snart var der bud efter ham på spillesteder og diskoteker landet over.

Og med "Lidt for blond" kom Linse Kessler med i billedet.

Hør Ronni-sangen

Som succes-duoen forklarer i en pressemeddelse, så begyndte det en kold morgen på Amager, hvor Ronni Garner rullede ind i filmstudiet i sin Audi.

Bilen blev placeret foran et lærred, og så var han og Linse Kessler klar til at optage musikvideo til deres første nummer: "Lidt for blond".

SE og HØR var måske nok de første til at få øjnene op for Ronni Garner, men siden er "Lidt for Blond" blevet set to millioner gange på youtube, .

Nu er muligheden, at videoen vinder i USA, og det etablerer den for et år siden ukendte VVSer som en solid dansk internet-succes.

-Musikvideoen kører jo meget på selvironi. Det er os selv, vi laver sjov med, siger Ronni Garner og refererer til sang-makkeren - barmfagre Linse Kessler.

-På et tidspunkt i musikvideoen ligger jeg oppe på taget af min bil. Det havde jeg måske ikke lige tænkt på, at jeg skulle komme til, dengang jeg var VVSer.

Men det er noget, som folk tager til sig, fordi det er sjovt, lidt kikset og anderledes.

Jeg tror godt, at danskerne kan lide, når man laver sjov med sig selv, og det har jo været mit udgangspunkt helt fra starten, siger Ronni Garner.

Her kan du høre "Lidt for blond".


Sponsoreret indhold