Rolf til SE og HØR: - Det er pisseærgerligt!

Rolf Sørensen og Karina Frimodt.

Rolf Sørensen og Karina Frimodt.

(Foto: Dan Mariegaard)

Rolf Sørensen har trukket sig fra "Vild med dans", efter han endnu en gang er kommet til skade. 

- Det er pisseærgerligt! Vi har først truffet den endelige beslutning i dag efter lægen sagde, at der er simpelthen ikke noget at gøre. Det gjorde for ondt, og det ville ikke være forsvarligt at stille op, fortæller han nu til SE og HØR. 

Den tidligere cykelrytter kom allerede til skade tidligere i sæsonen, da han fik en fibersprængning i det ene ben.

Alligevel humpede han sig igennem programmet, og det var der en særlig grund til. 

- Grunden til at vi stillede op i forrige var for at vise flaget. Der var vi sikre på at blive stemt ud, men det gjorde vi jo så ikke. Og på Det Kongelige Teater gik alt jo fint, og så sker sådan noget her i weekenden, og det er pisseirriterende, fortæller Rolf, der søndag morgen faldt i den ene centimeter, der lå på hans terrasse. 

For de "Vild med dans"-fans, der havde håbet på at få lov til at se Rolf og Karina en sidste gang på skærmen, er der dog ikke noget at gøre.

Selvom parret dukker op i TV-studierne i morgen, kommer de ikke til at optræde på TV igen. De kommer kun derud for at sige farvel til resten af produktionen. 

Finalen bliver ændret

TV 2's underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech fortæller, at finalen på grund af Sørensen exit kommer til at blive lavet om. 

I sommer annoncerede TV 2 ellers, at der for første gang i programmets historie skulle danse tre par i finalen, men nu vender TV 2 tilbage til, at der er to par, der skal dyste om trofæet og æren.  

- Vi er så sent i forløbet nu, og vi kan ikke overføre stemmer fra tre uger i træk, så derfor bliver konsekvensen en finale i Forum Horsen med de to bedste par, fortæller underholdsningsredaktøren til TV 2

Han henviser til, at der i sidste uge ikke røg noget par ud pga. Knæk Cancer. I "Vild med dans" i morgen kommer der altså til at ryge et par ud. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close