Nyheder 9. marts 2016

Roland Møller dater eksmodellen Nicoline

Det kører derudad for skuespilleren Roland Møller, som i weekenden ikke bare vandt en Bodil, men også røbede, at han dater eksmodel Nicoline Toft.
  Han voksede op i Odenses kriminelle miljø og har aldrig gået på teaterskolen. Alligevel kunne han lørdag aften takke for Bodilen for årets mandlige hovedrolle i filmen ”Under Sandet”.  
  Her spiller han den danske sergent Carl Leopold, som leder et hold unge tyske krigsfanger, der skal fjerne miner på den jyske vestkyst efter krigen.   Den store anerkendelse er dog ikke den eneste lykkelige begivenhed i Roland Møllers liv. Han er nemlig også helt fremme i bussen på damefronten.  
  Med sig på den røde løber havde skuespilleren nemlig den superlækre eksmodel og Svendborg-pige Nicoline Toft, 38, der i dag arbejder som dj.  
  – Nu må vi se, hvad der sker. Det er sådan rimelig nyt. Men vi dater. Vi svinger godt sammen. Det er superfedt at være sammen med en kvinde, der har prøvet lidt af hvert. Hun er tidligere model, og jeg har haft hende med på nogle filmfestivaler. Hun forstår hele gamet, og hun supplerer mig rigtig godt, sagde Roland Møller til Ekstra Bladet.   I slutningen af 2015 manglede den prisvindende skuespiller både en bolig og en kæreste, men det ser nu ud til, at 2016 bliver et langt bedre år.  
 

Sponsoreret indhold