Nyheder 22. december 2013

Rod Stewart: Giver Mads Mikkelsen baghjul

Sangstjernen tjener langt mere end den danske skuespiller, Mads Mikkelsen, gjorde i reklame for samme firma
Rod Stewart har afløst Mads Mikkelsen som frontfigur i Star Tours nye reklamefilm.
Rod Stewart har afløst Mads Mikkelsen som frontfigur i Star Tours nye reklamefilm.
Fotos: All Over


Danskerne har hidtil været vant til at se bl.a. en mere eller mindre afklædt Mads Mikkelsen i badeshorts i de populære Star Tour-reklamer.

Men det er slut nu, for en aldrende rockstjerne har overtaget rollen som frontfigur i TV-reklamerne fra det populære rejsebureau.

Rod Stewart: Far til otte

Den er således den britiske legende Rod Stewart, der fra nu af toner frem som det kendte element i Star Tours nye reklamefilm, hvor den internationalt kendte kunstner synger sin coverversion af Star Tours temasang " Your Song " af Elton John.

Og det har ikke været billigt. Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour, kan således fortælle, at Rod Stewart har været dyrere at få med i reklamerne, end Mads Mikkelsen i sin tid var.

Reklamefilmen er baseret på sangen i Rod Stewarts udgave, som en familie danser og mimer til på stranden, mens lyden kommer fra en lille radio.
Hen ad strandkanten kommer så selve Rod Stewart gående. Han stopper for at synge sin egen sang for til sidst at gå vinkende videre, mens familien ser måbende til.

- Rod Stewart er verdenskendt for sin unikke stemme og lyd. Vi er stolte af og glade for, at han har ønsket at arbejde sammen med os, og vi ser ham som den perfekte fortolker af vores kendte sang, der har givet følelser til vores brand i over ti år, siger Stig Elling.

Stig Elling: Spring ud af skabet, chef

Reklamefilmen med Rod Stewart, der afløser filmen med Mads Mikkelsen, er fælles for Star Tours nordiske ejere, TUI Nordic, og det er grunden til, at man har ledt efter en stjerne, der er kendt i både Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Filmen er optaget på Malibu Beach i USA og kan ses på TV fra den i dag d. 22.12.

Smugkig HER.


Sådan ser det ud, når Rod Stewart er med i Star Tours nye reklame. (Foto: Screendump/Star Tour)

Sponsoreret indhold