Nyheder 15. maj 2015

Robert Hansen udskrevet: Kæmper videre derhjemme

Det går langsomt, men sikkert fremad
Af af
Det går langsomt, men sikkert fremad med Robert Hansen, der i midten af april gennemgik en omfattende operation i hjertet
Det går langsomt, men sikkert fremad med Robert Hansen, der i midten af april gennemgik en omfattende operation i hjertet
Foto: Mikael Rieck og PrivatfotoRobert Hansen, der i midten af april blev hasteopereret for en flænge i hovedpulsåren, er blevet udskrevet og kæmper nu for at komme helt på højkant igen i vante omgivelser.

Det fortæller hans manager, Sten Hassing, til BILLED-BLADET.

- Det går rigtig fint, men det er en meget stor operation, Robert har været igennem. Han er kommet hjem fra hospitalet og er i gang med at en omfattende recover, og det går rigtig pænt, fortæller Sten Hassing, der er manager for Robert Hansen.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Nu vender Robert Hansen tilbage

Robert Hansen gennemgik en otte timer lang operation i hjertet natten til den 15. april, efter at han havde fået et ildebefindende under opførelsen af Dirty Dancing i Tivolis koncertsal. Selv troede den 35-årige skuespiller, at han var ramt af en halsbetændelse, men til al held fornemmede kollegerne, at det stod langt værre til med ham.

Robert Hansen røg på hospitalet, og her kunne lægerne konstatere, at halsbetændelsen i virkeligeden var en flænge på hovedpulsåren, som krævede en akut operation.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Jeg troede, det var halsbetændelse

Under den otte timer lange operation blev Robert Hansen lagt i kunstigt koma, hvorefter kirurgerne på Rigshospitalet tog hjertet ud af kroppen på ham for at reparere den livstruende flænge.

Herefter tilbragte han så flere uger på hospitalet. Nu er han så hjemme igen, hvor der venter endnu mere genoptræning og restitution.

Der går formentligt stadig nogle måneder, hvor Robert Hansen er sygemeldt. Det er allerede kommet frem, at han ikke når at komme på højkant til at deltage i resten af Dirty Dancing-opførelsen. Det er også kommet frem, at Robert Hansen ikke bliver klar til Græsted Revyen. Her overtager Paw Henriksen hans rolle.

Sponsoreret indhold