Nyheder12. maj 2015

Efter hjerteoperation: Robert Hansen vender tilbage til Dirty Dancing

Skuespilleren gennemgik en otte timer lang hjerteoperation i april
Af af
Skuespilleren gennemgik en otte timer lang hjerteoperation i april
Skuespilleren gennemgik en otte timer lang hjerteoperation i april
 Foto: Privat og Mikael RieckRobert Hansen, der i midten af april gennemgik en otte timer lang hjerteoperation for en flænge i hovedpulsåren, vender tilbage til musicalen Dirty Dancing, når den næste sommer bliver sat op på Operaen i København.

Det bekræfter Jesper Winge Leisner, der er producent på musicalen, over for BT:

LÆS OGSÅ: Robert Hansen: Jeg troede, det var halsbetændelse

- Vi regner bestemt med, at Robert kommer tilbage, når vi spiller i Operaen, siger Winge Leisner til BT.

Det var netop under opførelsen af Dirty Dancing-musicalen, at den 35-årige skuespiller fik et ildebefindende. Det skete tirsdag aften den 14. april.

Selv troede Robert Hansen, at det skrantende helbred skyldtes en halsbetændelse. Men det stod langt værre til med ham - og heldigvis kunne kollegerne se dette. Derfor blev han i al hast kørt på hospitalet, hvor lægerne altså konstaterede, at halsbetændelsen i stedet var en livsfarlig flænge på hovedpulsåren.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen deler nyt billede fra sygesengen: - Jeg har det elendigt

Han kom straks på operationsbordet, hvor kirurgerne brugte otte timer på at reparere flængen. Søndag den 19. april delte den populære skuespiller det første billede fra sygesengen, hvor han også afslørede præcis, hvor omfattende en operation det var.

Han fortalte sine mange fans på Facebook og Instagram, at lægerne havde lagt ham i kunstigt koma, hvorefter de havde taget hans hjerte ud for at reparere flængen, og at det var et mirakel, at han var i live.

Skuespilleren er stadig sygemeldt og vender ikke tilbage til Dirty Dancing-musicalen i år. Han bliver heller ikke klar til at deltage i dette års Græsted Revy.

Sponsoreret indhold